Francesco Totti AS napsal:Já čtu že nabízíme za Tobyho 20 mega? To mi přijde nějak málo, respektive pro nás dobrý obchod.
Zaniolo má mít hodnotu až 60 mega, takže bych ho pustil za tuto sumu.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
masterhunter napsal:Zaniola bych klidně do Anglie prodal. Já z něj už od začátku nemám nějaký pocit, že by z něj byla taková hvězda, jakou z něj dělají.
Alderweirelda by byl velká paráda...
To nic nemění na tom, že přestupové období nula nic zatím. Akorát výprodej. :roll:
Largo napsal:masterhunter napsal:Zaniola bych klidně do Anglie prodal. Já z něj už od začátku nemám nějaký pocit, že by z něj byla taková hvězda, jakou z něj dělají.
To nic nemění na tom, že přestupové období nula nic zatím. Akorát výprodej. :roll:
Psalo se o 28 mega plus Alderweireld. Za mě velmi dobrý obchod. Toby klidně tři roky na nejvyšší úrovni dá v pohodě, plat prej do 3 mega.
On a Mancini by byla super dvojka. Na tom postu by mohl hrát Pellegrini, Pastore i Riccardi, takže o to strach nemám.
Romulus napsal:ako hlboko sa da este klesnut
Piguaina lakame na kapitansku pasku
![]()
![]()
![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:masterhunter napsal:Zaniola bych klidně do Anglie prodal. Já z něj už od začátku nemám nějaký pocit, že by z něj byla taková hvězda, jakou z něj dělají.
Psalo se o 28 mega plus Alderweireld. Za mě velmi dobrý obchod. Toby klidně tři roky na nejvyšší úrovni dá v pohodě, plat prej do 3 mega.
On a Mancini by byla super dvojka. Na tom postu by mohl hrát Pellegrini, Pastore i Riccardi, takže o to strach nemám.
Tak se na tom většinově spíš shodujem! To mám radost. Alderweireld + 28, to je paráda. A klidně mu dejme ty 4.
Sushi napsal:verde aek atény
zrovna u něj jsem myslel, že ho podobná "kariéra" mine
To znamená odchod Nzonziho ne?IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Veretout už je taky prakticky hotov. To jsou objektivně dobré zprávy.
Francesco Totti AS napsal:To znamená odchod Nzonziho ne?IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Veretout už je taky prakticky hotov. To jsou objektivně dobré zprávy.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
pasta napsal:Ještě jeden pořádný stoper a ta sestava nemusí být tak špatnákéž by jsme hráli pěkný útočný fotbal celkem tomu i věřím