Přestupní termín: léto 2019

Mancini je paráda, to snad nemůže zpochybnit žádný z nás, i kdyby v echt hejterské náladě.

Se Zaniolem je to komplikovaný, no. Rozhodně neprodat v Itálii, tím spíš ne do Juvemerdy. Ale Tottenham? Samozřejmě, že je to supertalent a Ital. Má to ale i opačné strany mince. Je to zatím "pouze" wonderkid, ze kterýho může, ale taky nemusí, něco být. Nemám z něj vůbec pocit, že by u nás chtěl dlouhodobě zůstat a stát se základním stavebním kamenem týmu. Ba přesně naopak! A taky máme na tom postu odchovance Pellegriniho, příp. i toho Pastoreho. Takže co se mě týká, kdyby Spurs nahodili Alderweirelda + 10, 20; jdu do toho. Toby je světovej stoper. A klidně do mě, přátelé.

Já čtu že nabízíme za Tobyho 20 mega? To mi přijde nějak málo, respektive pro nás dobrý obchod.
Zaniolo má mít hodnotu až 60 mega, takže bych ho pustil za tuto sumu.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Já čtu že nabízíme za Tobyho 20 mega? To mi přijde nějak málo, respektive pro nás dobrý obchod.
Zaniolo má mít hodnotu až 60 mega, takže bych ho pustil za tuto sumu.

jemu konči zmluva a ma nejaku vykupku rok pred skoncenim zmluvy 25-30mega....myslim ze zapltit spurs zanho bv problem nebolo len tam ma plat okolo 4 mega a my mu ponukame 4 rocnu zmluvu s platom nieco okolo 2,9 mega.....ako citam tie clanky a novinky mam pocit ako keby sme nejaky naozaj ale uz naozaj židacky klub co by najradsej bol keby tu dobry futbalisti kopali za drobne

Zaniola bych klidně do Anglie prodal. Já z něj už od začátku nemám nějaký pocit, že by z něj byla taková hvězda, jakou z něj dělají.

Alderweirelda by byl velká paráda...

To nic nemění na tom, že přestupové období nula nic zatím. Akorát výprodej. :roll:

masterhunter napsal:
Zaniola bych klidně do Anglie prodal. Já z něj už od začátku nemám nějaký pocit, že by z něj byla taková hvězda, jakou z něj dělají.

To nic nemění na tom, že přestupové období nula nic zatím. Akorát výprodej. :roll:

Psalo se o 28 mega plus Alderweireld. Za mě velmi dobrý obchod. Toby klidně tři roky na nejvyšší úrovni dá v pohodě, plat prej do 3 mega.

On a Mancini by byla super dvojka. Na tom postu by mohl hrát Pellegrini, Pastore i Riccardi, takže o to strach nemám.

Largo napsal:
masterhunter napsal:

Psalo se o 28 mega plus Alderweireld. Za mě velmi dobrý obchod. Toby klidně tři roky na nejvyšší úrovni dá v pohodě, plat prej do 3 mega.

On a Mancini by byla super dvojka. Na tom postu by mohl hrát Pellegrini, Pastore i Riccardi, takže o to strach nemám.

Tak se na tom většinově spíš shodujem! To mám radost. Alderweireld + 28, to je paráda. A klidně mu dejme ty 4.

Zaniolo vyletěl v jedný sezóně, kdy ke konci jeho výkony šly podle mě dost rapidně dolů. Může, ale nemusí bejt budoucí hvězda. Jestli nabídne někdo 60M, tak bych neváhal. Odchod Radji za už nevím kolik milionu + Zaniolo by se stal skvělým obchodem (asi jediným monchiho, ne?).

Toby je sen, skvělej bek, pořád se mi tomu moc nechce věřit, že půjde do vyčichlýho Říma bez Ligy mistrů.

Higuain...prosím...NE! Je línej na krok, má hvězdný manýry, ať tahne do prdele. Další z řad argentinců, co je volným hráčem, je Icardi - doufám, že nikdy nebude spojován s náma, protože ten má totálně vymrdanou palici, rozjebal by už tak rozjebanej tým.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
masterhunter napsal:

Tak se na tom většinově spíš shodujem! To mám radost. Alderweireld + 28, to je paráda. A klidně mu dejme ty 4.

S tím platem nevím. Chce smlouvu na 4 roky, to mu bude 34. Takže spíš kolem 3 s nějakým bonusem, 4 je podle mě moc.

Hlavně ale co nejdřív prodloužit Ündera a Pellegriniho bez výkupky.

Sushi napsal:
verde aek atény
zrovna u něj jsem myslel, že ho podobná "kariéra" mine

Taky jsem čekal od něj víc. Navíc, jde tam jen za milion a 30% z dalšího prodeje. Doufám, že aspoň u Cangiana a Antonucciho to bude lepší. Antonucciho bych nechal do alternace k Ünderovi.

Tak prej máme Manciniho! Konečně, na něj se těším. :sala: :Ok:

2 mega za hostování, opce za 19 mega a možný další bonusy, ale celkově max. 24 mega, což není špatný. Mladej Ital, reprezentant. Vedle zkušenějšího hráče by mohl hodně vyrůst.

Zítra by měl mít zdravotní prohlídku.

Co ho k nám táhne, když může hrát s Bergamem CL? Fotbal nemá logiku.
Na prodej Verdeho za milion nemám slov

Ještě jeden pořádný stoper a ta sestava nemusí být tak špatná 😉 kéž by jsme hráli pěkný útočný fotbal celkem tomu i věřím

pasta napsal:
Ještě jeden pořádný stoper a ta sestava nemusí být tak špatná 😉 kéž by jsme hráli pěkný útočný fotbal celkem tomu i věřím

Plus útočník a jedno křídlo, jak to vidím já.