Přestupní termín: léto 2019

Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.

Abaddon napsal:
Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.
Souhlas
Jistou naději vidím v tom, že jako prognostik bych se fakt neuživil

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Abaddon napsal:

Souhlasím s tou druhou částí. Morálka týmu není zrovna na výši, vztahy s fanoušky jakbysmet. Bez Tottiho ve vedení a De Rossiho s Manolasem na hřišti to fakt nebude snadný. Ale myslím, že s nastálou situací (vedení, Monchi) se Petrachi zatím vypořádává víc než slušně.

Snad dovede k Mancinimu toho Alderweirelda a jedno levý křídlo (Brahimi zadarmo by mi vůbec nevadil!) a jednoho útočníka k Schickovi v případě Džekova odchodu a mohlo by to být dobré.

Sushi napsal:
Abaddon napsal:
Souhlas

Chvála bohu. Znám jedinýho prognostika na světě a s ním bych si tě fakt spojoval tuze nerad.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
Abaddon napsal:
Souhlas

Chvála bohu. Znám jedinýho prognostika na světě a s ním bych si tě fakt spojoval tuze nerad.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Snad dovede k Mancinimu toho Alderweirelda a jedno levý křídlo (Brahimi zadarmo by mi vůbec nevadil!) a jednoho útočníka k Schickovi v případě Džekova odchodu a mohlo by to být dobré.
Nalevo máš Justina s Diegem ne? Napravo je jen Under

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:

Jo, pokud Diego zůstane, tak jo. ;-) Počítám napravo i Florka, protože furt tak nějak věřím, že z Karsdorpa něco bude, mohl být to být typologicky Fonsecův kůň a v tréninku jede teď naplno.

Francesco Totti AS napsal:

Jo, pokud Diego zůstane, tak jo. ;-) Počítám napravo i Florka, protože furt tak nějak věřím, že s Karsdorpa něco bude, mohl být to být typologicky Fonsecův kůň a v tréninku jede teď naplno.
Karsdorp bude největší posila, pokud se chytí. Diega bych neodepisoval, někdo nám v posledním kole musí vykopat poháry

Veretout oficialne nas. Rocni hostovani s povinnou opci za 17 mega je skvelej deal, na to, ze Viola prodavat nemusi a chtela za nej 25 milionu hotove.

scr

Daniele De Rossi ofiko prestoupil do Boca Juniors

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prodali jsme Gianmarca Cangiana.
Za milion do Boloni, plus 30% z dalšího prodeje.

Mimo jiný se objevují zprávy o tom, že Conte nechce Politana. Já bych ho rozhodně bral. Odchovanec, což se počítá i vzhledem k pravidlům UEFA, pravý křídlo, rozumnej peníz i plat. Ünder jako jednička do základu, Politano (kterej umí hrát i na opačným konci) jako dvojka. Rozhodně lepší než Suso, Malcom a podobný případi. :Ok:

Fekir za 20 milionu do Betisu...nechápu, takovej fotbalista, proč jsme ho nezkusili třeba my?

Abaddon napsal:
Fekir za 20 milionu do Betisu...nechápu, takovej fotbalista, proč jsme ho nezkusili třeba my?

Není to jen dvacet. Jde teď za 19,5. Pak bonusy za dalších skoro 10 mega. A 20 procent z dalšího prodeje.

Taky se divím, že po něm nešlo větší jméno. Ale není to pozice, kterou potřebujem zaplnit (Zaniolo, Pellegrini, Pastore) a ty jeho kolena :zed: *omg*

Já četl článek, že Florenzi by pod Fonsecou měl hrát vepředu, tak že by dvojka za Underem?
Čím dál víc se skloňuje ten Higuain, nechápu.

https://www.forzaroma.info/video/video-follia-a-buenos-aires-accoglienza-da-brividi-dei-tifosi-del-boca-per-de-rossi/?intcmp=gazzanet-arrivo-derossi

video