SouhlasAbaddon napsal:Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.
Abaddon napsal:Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.
Sushi napsal:SouhlasAbaddon napsal:Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.
Jistou naději vidím v tom, že jako prognostik bych se fakt neuživil
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Sushi napsal:SouhlasAbaddon napsal:Já teda optimismem nesrším...uvidíme, podle mě nás čeká jedna z nejtěžších sezon za posledních X let.
Jistou naději vidím v tom, že jako prognostik bych se fakt neuživil
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Chvála bohu. Znám jedinýho prognostika na světě a s ním bych si tě fakt spojoval tuze nerad.
Nalevo máš Justina s Diegem ne? Napravo je jen UnderIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Snad dovede k Mancinimu toho Alderweirelda a jedno levý křídlo (Brahimi zadarmo by mi vůbec nevadil!) a jednoho útočníka k Schickovi v případě Džekova odchodu a mohlo by to být dobré.
Francesco Totti AS napsal:Nalevo máš Justina s Diegem ne? Napravo je jen UnderIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Snad dovede k Mancinimu toho Alderweirelda a jedno levý křídlo (Brahimi zadarmo by mi vůbec nevadil!) a jednoho útočníka k Schickovi v případě Džekova odchodu a mohlo by to být dobré.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Karsdorp bude největší posila, pokud se chytí. Diega bych neodepisoval, někdo nám v posledním kole musí vykopat poháryIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Francesco Totti AS napsal:Nalevo máš Justina s Diegem ne? Napravo je jen UnderIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Snad dovede k Mancinimu toho Alderweirelda a jedno levý křídlo (Brahimi zadarmo by mi vůbec nevadil!) a jednoho útočníka k Schickovi v případě Džekova odchodu a mohlo by to být dobré.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Jo, pokud Diego zůstane, tak jo. ;-) Počítám napravo i Florka, protože furt tak nějak věřím, že s Karsdorpa něco bude, mohl být to být typologicky Fonsecův kůň a v tréninku jede teď naplno.
Abaddon napsal:Fekir za 20 milionu do Betisu...nechápu, takovej fotbalista, proč jsme ho nezkusili třeba my?