Přestupní období zima 2022

Já jsem teda po tom, co Mou plakal že má 12 hráčů, čekal v lednu větší aktivitu než 2 hráči na hostování

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Pocetne ten kader nema zmysel rozsirovat. Je nielen siroky, ale aj drahy. Pokial sa nepodari upiect nejake odchody, nemyslim si, ze je mozne, ci rozumne privadzat novych hracov. Problematicke posty sa defakto vyriesili. Konecne existuje alternativa na bekoch, ktora navyse dokaze zaskocit aj v strede zalohy a mame aj chlapa, ktory dokaze veci, v Rime roky nevidane. Napriklad prihravat.

Angažovali sme ......................... bývalého rozhodcu Calvareseho, ktorý bude robiť videoanalýzy. Vraj aj naučí Josého, čo je to ten VAR a ako funguje. Cieĺom okrem zlepšenia hry je, aby sme si trochu polepšili renomé u rozhodcov, na ktorých permanentne José kydá.

Trochu vtípek

Dneska jsem četl, že jsme v létě ochotný speněžit (nebo zpeněžit :think: ) Veretouta a CRISTANTEHO....
:pray:

Monchi chce cristanteho za 20...to se da
Na seznamu pro odchod jsou veretout, Karsdorp a el sharaawy, což teda nechápu

Přesně. Veretout je možná z formy ale pořád ho beru jako užitečného hráče. To samé El Sharaawy. Naopak Mancini dostal důvěru, pro mě je to první hráč na seznamu pro odchod

Francesco Totti AS napsal:
Přesně. Veretout je možná z formy ale pořád ho beru jako užitečného hráče. To samé El Sharaawy. Naopak Mancini dostal důvěru, pro mě je to první hráč na seznamu pro odchod

Přesně tak. I když u El Shaarawyho začínají převládat zranění a ani na hřišti, když už teda byl, mě neoslovil. Srdce by mě to netrhalo a přišel zadarmo, takže by z něj byl profit.

Veretouta bych nechal, ale je fakt, že ten progres tam už není, spíš naopak. Navíc mu bude končit smlouva a vedení mu nechce dát 3 mega plus bonus ročně. Takže asi vzhledem k financím rozumnej odchod. Prodal bych klidně dva z trojice Kumbulla, Ibanez, Mancini. Možná Kumbullu nechat, ale ty dva zpeněžit. Pak takový trosky jako Pérez, Diawara atd. Pak nevím, co se Šomurodovem...

Vyčistit to kompletně a nechat hrát Boveho s Volpatem a spol.
Jsem si myslel že jediné, co může hráče přesvědčit aby šli do Říma je José, ale ani to už asi není pravda. Zda se, že už nemáme co nabídnout. S takovýma vysledkama nebudem hrát ani KL