Přestupní období zima 2022

Obránce Chris Smalling je údajně podle Calciomercat.net jedním z hráčů, kteří by v lednu mohli opustit AS Řím. ze strany médií jde o reakci na ostrá slova trenéra Josého Mourinha o úzkém kádru z hlediska kvality po ostudné porážce 1:6 v Konferenční lize na půdě norského celku Bodö/Glimt. (calciomercato.it)

Francesco Totti AS napsal:
Mancini měl být lídr obrany a místo toho je zralý na náhradníka

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Je dobře, že si to tu před dnešním zápasem přečetl a vzal si to k srdci!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mancini měl být lídr obrany a místo toho je zralý na náhradníka

Je dobře, že si to tu před dnešním zápasem přečetl a vzal si to k srdci!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Kéž by to tak bylo

AS Řím může v lednu opustit Gonzalo Villar, jenž by se mohl vydat zpátky do Španělska. Zájem o 23letého záložníka se chystá obnovit Atlético Madrid. (football-italia.net)

Tento mancaft podla mna potrebuje osobnost a pojde hore. Nejakeho Seydou Keita-ish typka, ktory ukaze klud.

Dnes vyliezol článok o Vecinovi a o tom, že hráva málo v Interi a nepáči sa mu to. V zime by nás mohol výrazne posilniť, ak by sme po ňom šli.

Dalot se dohodl s ŘímemObránce Manchesteru United Diogo Dalot se předběžně dohodl na podmínkách s AS Řím. K tomu, aby opravdu mohl v zimě přestoupit, chybí pouze svolení jeho současného klubu. Ten prý ale čeká, zda se mu povede dohodnout transfer Kierana Trippiera z Atlética Madrid. (getfootballnewsitaly.com

AS Řím bude v zimě hledat cesty k posílení kádru. Jednou z dlouhodobě vytipovaných posil je Granit Xhaka z Arsenalu. Švýcar měl nakročeno do celku Josého Mourinha už v létě, ale námluvy nakonec ztroskotaly. Římané to znovu zkusí v lednu. (transfermarketweb.com)

Za mě potřebujem pravýho beka, 2 stopery a 2 střední záložníky. Čeká nás snad zajímavý leden.

Myslím, že prioritou by měl být pravý obránce (Dalot?) a defenzivní záložník schopný rozehrávat akce a čistit prostor před stoperama.

Já bych se hodně divil, kdyby zbyly prostředky na stopera, jakože ho taky potřebujem dost nutně. Takže toho bych nechal (Senesi?) až na léto spolu s levým křídlem, protože si nemyslím, že Micki bude chtít prodloužit. Ideál za mě asi Boga.

Na Smallinga není spoleh skrz zdraví a Kumbulla mi nepřijde jako adekvátní náhrada. Myslel jsem na návrat Rudigera, kterému konci smlouva v létě, ale kolem něho krouží Real a spol. Klasicky se s nama spojuje Nacho. Dal mě napadl Umtiti který v barce vůbec nehraje, ale nemám ho nasledovaného tak nevím jak je na tom

Na Smallinga není spoleh skrz zdraví a Kumbulla mi nepřijde jako adekvátní náhrada. Myslel jsem na návrat Rudigera, kterému konci smlouva v létě, ale kolem něho krouží Real a spol. Klasicky se s nama spojuje Nacho. Dal mě napadl Umtiti který v barce vůbec nehraje, ale nemám ho nasledovaného tak nevím jak je na tom

Prej Umtiti má neustále udělané koleno,tak to už je jednou nohou/kolenem u nás ne? :D