Přestupní období léto 22

scr

Tak snad to nebude zklamání. Za měsíc uvidíme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paulo Dybala se co nevidět stane novou posilou AS Řím, který ho získá zdarma po odchodu z Juventusu. Argentinský útočník absolvoval zdravotní prohlídku a je domluven na tříleté smlouvě, která by měla mít jednu zajímavost - výstupní klauzuli nastavenou na pouhých dvacet milionů eur. (Calciomercato)

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Osobně mi nevadí ani ta výstupní klauzule na 20 mega, protože co si budeme povídat je to malý zázrak že u nás vůbec bude, takže když bude hrát jak bůh tak možná odejde ale ještě vyděláme (něco málo) a nebo se mu tak zalíbí v AS že rád zůstane, každopádně už se těším na sezónu a tajně doufám že to ještě není konec co nás čeká 😁Jo a rád bych aby Zaniolo zustal prý snad shodil 7 kilo a je ve výborné formě

Francesco Totti AS napsal:
Paulo Dybala se co nevidět stane novou posilou AS Řím, který ho získá zdarma po odchodu z Juventusu. Argentinský útočník absolvoval zdravotní prohlídku a je domluven na tříleté smlouvě, která by měla mít jednu zajímavost - výstupní klauzuli nastavenou na pouhých dvacet milionů eur. (Calciomercato)

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Z tohohle jde cítit, že u nás bude chvilku a bude čekat na lukrativnější nabídku.

Ta výkupní klauzule bohužel naznačuje mnohé. 20 mega je směšných. Smrdí mi to "hostováním", no. Rád bych se pletl.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ta výkupní klauzule bohužel naznačuje mnohé. 20 mega je směšných. Smrdí mi to "hostováním", no. Rád bych se pletl.

Tak tak. Bohužel. Ale třeba uděláme LM a bude chtít zůstat.

Largo napsal:

V zimě je pryč si myslím. Smlouva na tři roky vůbec nic neznamená, když tam je tahle debilní doložka.

Abaddon napsal:
Largo napsal:

V zimě je pryč si myslím. Smlouva na tři roky vůbec nic neznamená, když tam je tahle debilní doložka.

Co jsem cetl, tak by ta vykupka mela platit az od leta. Ale porad neni nic oficialniho, tech spekulaci je hodne. Kazdopadne to trochu srazi optimismus. Stejne jako to, ze si nevzal desitku.

Tak Dybalu bysme měli tak by to teď chtělo vyřešit pozice který nám hoří
Největší průser, kterej vidim a kterej je pro mě naprosto zásadní, je absence defenzivního záložníka
Jasně, máme nově Matiče, Mourek ho zná, tahal si ho snad všude kde byl, a přišel z anglický ligy, takže bude skvěle fyzicky připravenej, ale je mu 34 a je současně jediný dmko v týmu a zápasů bude dost, vzhledem k tomu, že příchod Dybaly je jasný znamení toho, že budeme chtít bejt co nejvejš ať už v lize, nebo pohárech, tak představa že uvidim vedle sebe hrát Pellegriniho s Cristantem na postech, který jsou naprosto klíčový pro tu naší hru, z tý je mi tak nějak všeljak, jen ne veselo

Po pravděpodobném úspěchu s Paulem Dybalou se AS Řím zaměřil na další cíl. Zájem má o Andreu Belottiho, jenž byl po konci v Turíně často spojován s přesunem do Monaka. (football-italia.net)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6tOIn8qQaRw[/media]
https://fb.watch/enNnNUmhEN

Jsem nadšenej, ale jak už jsme tu řešili - ta doložka 20 milionu to sráží. Nicméně jak už tu někdo psal - kdo by to byl čekal, že zrovna my uděláme zadarmo světovýho hráče. :-D

Jinak jeden dotaz - jak vložím video, aby šlo pouštět rovnou z fóra?

@Abaddon
Při psaní příspěvku vlož odkaz na YT video do tagu media, který tam máš k dispozici.