PSG za přestup najednou chce 10M
Largo napsal:Teď ještě Bailly a bude to zajímavý.
Daje!
Skeči napsal:Ještě by tam mohlo být nějaký tóčo vpředu. Belotti jako backup za Abrahama. Tzn. někdo vpředu out. Eldor (To nebude novej Milito) nebo ElSha (zajímá se o něj Janov). Btw, ten Bailly asi vyjde, ale vůbec netuším, jak na tom je. Snad ho zas JM vycepuje, pokud skončí u nás.
Francesco Totti AS napsal:Ti stopeři z Manchesteru.... No nevím
Ten Senesi už je pase? A Zagadou?
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Já vím, to měla být narážka na Magguira s Jonesem pokud to klapne tak nevím kdo bude v tom MU hrátLargo napsal:Francesco Totti AS napsal:Ti stopeři z Manchesteru.... No nevím
Myslis neco jako Smalling? Akorat mladsi a levnejsi. Mou ho zna, privedl si ho uz k Uckam, toho bych se nebal. Zagadou je obrovskej risk z pohledu zdravi. Pulku zapasu v kariere promarodil.
Lisandro MartinezFrancesco Totti AS napsal:Já vím, to měla být narážka na Magguira s Jonesem pokud to klapne tak nevím kdo bude v tom MU hrátLargo napsal:Francesco Totti AS napsal:Ti stopeři z Manchesteru.... No nevím
Myslis neco jako Smalling? Akorat mladsi a levnejsi. Mou ho zna, privedl si ho uz k Uckam, toho bych se nebal. Zagadou je obrovskej risk z pohledu zdravi. Pulku zapasu v kariere promarodil.
Lisandro MartinezFrancesco Totti AS napsal:Já vím, to měla být narážka na Magguira s Jonesem pokud to klapne tak nevím kdo bude v tom MU hrátLargo napsal:Francesco Totti AS napsal:Ti stopeři z Manchesteru.... No nevím
PravdaIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Lisandro MartinezFrancesco Totti AS napsal:Já vím, to měla být narážka na Magguira s Jonesem pokud to klapne tak nevím kdo bude v tom MU hrátLargo napsal:Myslis neco jako Smalling? Akorat mladsi a levnejsi. Mou ho zna, privedl si ho uz k Uckam, toho bych se nebal. Zagadou je obrovskej risk z pohledu zdravi. Pulku zapasu v kariere promarodil.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Já vím, to měla být narážka na Magguira s Jonesem pokud to klapne tak nevím kdo bude v tom MU hrátLargo napsal:Francesco Totti AS napsal:Ti stopeři z Manchesteru.... No nevím
masterhunter napsal:Belotti už je prej hotová věc ... Tohle bude asi nejlepší prestupak...