Přestupní období léto 22

scr

Zatím vše co jsem se dozvěděl a napsal sem, tak tak dopadlo, tak myslím ze ok

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:

Re: Přestupní období léto 22

Příspěvek od scr » 07 črc 2022, 05:13
Zaniolo podepsal Juve

Nevím, no. :mrgreen:

Villar do Sampdorie, Perez zítra do Celty. Konečně se to trochu pročistí. Ještě Diawaru někam, o tom se vůbec nepíše.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Abaddon napsal:
scr napsal:

Re: Přestupní období léto 22

Příspěvek od scr » 07 črc 2022, 05:13
Zaniolo podepsal Juve

Nevím, no. :mrgreen:
Ano byl s nima domluvenej, ale klub ho zatím asi nepustil

scr

Teď je skvelej, ale furt si myslím, ze je dost krehkej a ví to i klub, tak proc ho nestrelit za 70-80 když přišel zadarmo a muzou se koupit další posily. Není ani moc tymovej hrac..je spis hladovej po vlastnim úspěchu

Diawara ten odmítá všechny nabídky bohužel 😉 v Římě bere ranec a to mu nikde jinde nedají

Francesco Totti AS napsal:
Si to u nás holt vysedi jak Santon

Škoda, přitom v jeho věku...a špatnej hráč to nebyl, zejména v Bologni byl parádní.

Belloti je s náma už domluvený....jen se čeká na odchod Shomurodov či Afena-Gyan...to je nikdo nechce? :lol:

Je to na prd, o víkendu startuje liga. Všechno se to zbytečně brzdí. Eldora chtěla Bologna a nějací Turci, tak nevím kde je problém

HugoBoss27 napsal:
Belloti je s náma už domluvený....jen se čeká na odchod Shomurodov či Afena-Gyan...to je nikdo nechce? :lol:

Mám pocit, že zájem o ně byl/je, ale klukům se nechce z Říma. :)
Belotti je super k Abrahamovi, je mu pořád jen 28, ligu zná a góly dávat uměl. Mohlo by to fungovat, mohl by přijmout v pohodě roli dvojky v útoku. :) Na zprávu, že je náš, netrpělivě čekám. :)

U Eldora je problém ten že chceme za něj 14 až 15 mega klidně hostování a pak jistý odkup 😉 Bologna Nabízí 1 mega a pak když tak 10 ale nepovinný odkup co jsem tak četl.No já bych Belottiho vzal i bez prodeje nějakého hráče je zadarmo a plat 3 mega snad jsou schopni ustát.Hraci co neodejdou si bohužel moc nezahraji.Afenu bych pustil jen na hostování přece jen má 19 let 😉