Tak prý ne, prý bude mít 21 a Matić 8, tak uvidímeFrancesco Totti AS napsal:Dybala bude nosit číslo 10
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Paulo Dybala se co nevidět stane novou posilou AS Řím, který ho získá zdarma po odchodu z Juventusu. Argentinský útočník absolvoval zdravotní prohlídku a je domluven na tříleté smlouvě, která by měla mít jednu zajímavost - výstupní klauzuli nastavenou na pouhých dvacet milionů eur. (Calciomercato)
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Ta výkupní klauzule bohužel naznačuje mnohé. 20 mega je směšných. Smrdí mi to "hostováním", no. Rád bych se pletl.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Ta výkupní klauzule bohužel naznačuje mnohé. 20 mega je směšných. Smrdí mi to "hostováním", no. Rád bych se pletl.
Tak tak. Bohužel. Ale třeba uděláme LM a bude chtít zůstat.
Abaddon napsal:Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Ta výkupní klauzule bohužel naznačuje mnohé. 20 mega je směšných. Smrdí mi to "hostováním", no. Rád bych se pletl.
Tak tak. Bohužel. Ale třeba uděláme LM a bude chtít zůstat.
V zimě je pryč si myslím. Smlouva na tři roky vůbec nic neznamená, když tam je tahle debilní doložka.