Přestupní období léto 22

Francesco Totti AS napsal:
O Matiće se zajímá AS Řím Nemanja Matić v průběhu letošního léta opustí Manchester United a jeho další kroky by mohly směřovat do Itálie, zájem o srbského záložníka má AS Řím.

Čekal jsem že to přijde

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Mou ho kdysi hodně chválil, ale on je takovej ještě míň pohyblivej Cristante, podle mě to nebude posila.

Tammy Abraham prožívá v AS Řím vydařené období, proto se začalo spekulovat o jeho návratu do Anglie, kde je spojován s Arsenalem. Londýnský klub má být ochotný zaplatit 60 milionů eur, pokud však bude chtít 24letého útočníka získat, musí si připlatit, Giallorossi totiž požadují minimálně 80 milionů eur. (football-italia.net)

AS Řím by mohl přivítat staronovou posilu. José Mourinho se podle posledních zpráv zajímá o Leandra Paredese, jenž může opustit Paris Saint-Germain. (abola.pt)

Xeka má s Lille smlouvu jenom do léta a následně by se mohl vydat na Apeninský poloostrov. Zájem o 27letého záložníka měl projevit trenér José Mourinho z AS Řím. (abola.pt)

HugoBoss27 napsal:
Xeka má s Lille smlouvu jenom do léta a následně by se mohl vydat na Apeninský poloostrov. Zájem o 27letého záložníka měl projevit trenér José Mourinho z AS Řím. (abola.pt)

Xhaka nevysiel, tak aspon Xeka? :mrgreen:

PsYchr napsal:
dneska sem četl, že Friedkin chce do Říma Dybalu nebo Ronalda :hahaha:

Jo no, dokonce Totti řekl, že by Dybalovi rád předal číslo 10. O Ronaldovi se psalo už tak před dvěma měsícema...

Oboje to jsou nesmysly, nereálný. :)

HugoBoss27 napsal:
Bral bych Jorginha....je na odchodu z Čelzí

Opět nereálný a za mě to není takovej hráč, jakýho z něj dělají.

Chybí mi v týmu typ Radji Nainggolana - někdo, kdo na hřišti žere trávu, jezdí skluzem i do sprchy...

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Bral bych Jorginha....je na odchodu z Čelzí

Opět nereálný a za mě to není takovej hráč, jakýho z něj dělají.

Chybí mi v týmu typ Radji Nainggolana - někdo, kdo na hřišti žere trávu, jezdí skluzem i do sprchy...

Teoreticky by to mohl mít v sobě Frattesi...

Miki na odchodu, Diawara nabídnutej Valencii, Veretout na odchodu, S. Oliveiru možná nevykoupíme (snažíme se sundat cenu)...to by nám zbyl jen Pelle a Cristante
dotáhnout Frattesiho, Douglase Luize z Aston Villi a Dybalu a je to :obo:

scr

1)Solbakken z Bodo/ Glimt
2) Isco z Real Madrid (konci mu tam smlouva) misto Mkhitaryan
3) Farias z Colon di Santa Fe
4) Goncalo Guedes, byvaly hrac Psg, 25 let, ted u Valencia
5) Ruben Neves z Wolverhampton
6) Renato Sanches
7) Sasa Kalajdzic ze Stuttgart
8) Filip Kostic z Eintracht Frankfurt

Hraci které chceme přivést

Sent from my iPhone using Tapatalk