Daniel prý blokl přestup Cristanteho do Anglie no jo musí hrát základ a pry raději at prodají Boveho, no změny nepřijdou jak říká
Daniel prý blokl přestup Cristanteho do Anglie no jo musí hrát základ a pry raději at prodají Boveho, no změny nepřijdou jak říká
Daniele je kkt. To už nejde jinak říct.Nottingham uz pracuje na Bovem
tohle by dobre posrali…mel ho tam ted doma Daniel poslat
jenze kdyz ho nehraje,tak bude chtit pryc no
Abraham za Saelemaekerse….to by slo ne?je to utocnik?nebo spis ofenzivni zaloznik?West Ham United navzdory spekulacím neposílí Tammy Abraham z AS Řím. Šestadvacetiletý útočník přesto může změnit působiště, ve hře zůstává odchod do AC Milán.
Já tomu všemu prostě nerozumím...
Je to pravý křídlo primárně, i když pod Mottou hrál nalevo a odehrál svoji dosud nejlepší sezonu. Tak uvidíme. Já ho nikdy moc nemusel, je dost křehkej, představoval bych si někoho typologicky jinýho, ale asi proč ne. Ten Bove mě ale teda dost štve. Když se vžiju do kůže juventina, kterej musí bejt z mercata v sedmým nebi, tak mě jímá deprése.Abraham za Saelemaekerse….to by slo ne?je to utocnik?nebo spis ofenzivni zaloznik?
Danso už je v Římě, dneska by měl podepsat.
Ten saelemakers +10mega za Abrahama by mělo být taky odsouhlasení.
Dále se zvažuje,že rozvazeme kontrakt s Rickem
Že by konečně? Bál jsem se, že nám to překazí psg.Plus jsme se prej dohodli na ceně za Koného.
Poslali jsme nabidku my i MilanŽe
Že by konečně? Bál jsem se, že nám to překazí psg.
Příští rok ještě Celik, Pelle a Paredes a bude dobřeVyhození toho lenochoda nám může jenom prospět.