Přestupní období léto 2024

Příspěvků
214
Libi se mi, ze muzeme zase vyplaznout takovej balik penez? Urcite.
Libi se mi ale, ze ho chceme byplazmout zrovna za Dovbyka? Absolutne vubec 😁
 
Příspěvků
3,698
Záleží, jaká bude cena no. Zatím jsem četl, že nabízíme 30 + 5 v bonusech, z čehož 3 hůř splnitelný. Což při dnešních cenách není zas tak hrozný.
 
Příspěvků
3,698
Dneska ráno se psalo o tom, že jsme obnovili zájem o Bellanovu, protože Turín snížil svoje nároky ze 25 mega na 20. Když by se do toho dal zahrnout Zalewski s doplatkem třeba 10, tak super. Za mě ideální hráč pro DDR, minulou sezonu měl skvělou.
 
Příspěvků
2,429
Mě se dovbyk líbí, bojovný ukacko, góly umí dávat, spoustu dal hlavou. Za mě dobrý. Akorát nevím jak často je zraněné 🤣
 
Příspěvků
1,539
Já Dovbyka moc neznám. Jediný co vidím je, že v La Lize góly dávat umí. Ale spíš se přikláním k tomu, že v Římě dá o polovinu gólů méně, protože prostě nebude z čeho je dát. Furt jsem takový pesimista, že si říkám, že je pomalu jedno kdo na hrotu hraje s naší zálohou, která dopředu nic nevymyslí. I když může mít nějaký přednosti jako např 1v1. To byl u nás jen Spina, kdo něco takovýho si troufnul. Jediný co, tak mě napadá to hrát po stranách s nějakými hodně běhavými beky (třeba pořešit pravou stranu). Ale když mi UA chlapec vytmaví zrak, tak jedině dobře. Přípravný zápasy zatím moc neřeším, ale doufám, že dostávají pořádný čoudy.
 
Příspěvků
6,427
Klasickou 9 potřebujeme jako sůl. On je ten typ hroťáka, který mám rád.
Nejlepší střelec laligy. Já mu celkem věřím.
Vtipný je že jsem si první týden, co se o něm psalo myslel, že jde o Kaspera Dolberga z Dánska 😂 až tady někdo napsal že je to UA😂
 
Příspěvků
3,698
Prej nakonec 30,5+ 6 v bonusech a 10% z dalsiho prodeje. To neni zas tak strasny za cerstve 27letyho hrace, kterej se stal nejlepsim strelcem LaLigy.
 
Last edited:
Příspěvků
3,698
Ted jeste pravyho beka a levy kridlo do zakladu a nahradniho stopera. A zbavit se Somurodova, Kumbully, Zalewskiho, Karsdorpa a Solbakkena. No, bude to jeste dost prace.
 
Last edited:
Příspěvků
3,698
Teď trochu fantasy football. Úplně ideální scénář i s posilama, byť možná nereálnýma, by za mě bylo rozestavení 4-2-3-1:

Svilar (Ryan) - Bellanova (Celik), Mancini (Smalling), Ndicka (Mawissa), Angelino (Dahl) - Paredes (Cristante), Sara (Le Feé, Pisilli) - Soulé (Costa), Dybala (Baldanzi), Boga (El Shaarawy) - Dovbyk (Edouard - za rok mu končí smlouva).

Střelil bych kromě těch výše zmíněných i kapitána s Bovem.
 
Top