Přestupní období léto 2024

AS Řím chce podepsat Ryana
Mathew Ryan se po odchodu z Alkmaaru zřejmě přesune na Apeninský poloostrov. Australského reprezentačního brankáře chce podepsat AS Řím, kde by doplnil Mileho Svilara.

Sorloth z Villarealu (loni druhej nejlepší střelec La Ligy bez jedinyho golu z penalty) má bejt nakloněnej přestupu k nám
Do zálohy se psalo jméno Matt O'Riley z Celtiku, 24 let, běhavý CMko se skvělejma číslama
Nějakej mladej Dán (Sauel Dahl, 21 let) má přijít za hubičku na levýho beka z Djurgardenu
V Alkmaaru skončila smlouva Mathew Ryanovi, toho bysme měli podepsat jako dvojku ke Svilarovi
zatim se nějak neřeší stopeři a samozřejmě každej den se píše o Soulem a Chiesovi ( Juve mělo chtít Faraona a dokonce snad i Cridtanteho, toho bych jim poslal v dárkovym balení)

Jo jenže Sorloth by přišel jen když odejde Abraham a to je podle mého názoru chujovinu protože zůstane jeden útočník navíc za nějakých 35 a Abrahama prodají cca za 20 max,ten brankář je prý už jasný, levý bek prý též.Hrace Juve nebrat a navíc za tolik též chcou 40 za jednoho!!! Mrdat je jedině že by koupili toho Cristanteho taky za 40 🤣🤣🤣

Tak Dani se snad někde nechal slyšet, že by chtěl hrát na falešnou devítku, což by šlo, kdyby k tomu měl dobrý křídla, v tom příapadě by ten Sorloth asi klidně stačil, do toho se nám vrátili Eldor a Solbakken ne? Ty bych si klidně nechal, peněz z nich moc nedostanem a na rozšíření soupisky si myslim je to lepší, než to zase pak nějak zázračně lepit bůh ví kym, bůh ví odkud

Tak Dani se snad někde nechal slyšet, že by chtěl hrát na falešnou devítku, což by šlo, kdyby k tomu měl dobrý křídla, v tom příapadě by ten Sorloth asi klidně stačil, do toho se nám vrátili Eldor a Solbakken ne? Ty bych si klidně nechal, peněz z nich moc nedostanem a na rozšíření soupisky si myslim je to lepší, než to zase pak nějak zázračně lepit bůh ví kym, bůh ví odkud
Eldor i Solbakken byli prodáni, nebo ne?

Solbakkena jsem viděl někde na videu z tréninku, takže by měl být zpět. Jestli nám k něčemu bude je věc druhá.
Je mi líto Tammyho. Kdyby dostal šanci a vrátil se do staré formy, byl by dělo. Takhle ho pošleme do Milána bůhví za kolik 🤦

Jestli se vrací i Kumbulla, tak stopery bych neřešil, Ndicka, Mancini, Smalling a Kumbulla si myslim stačí
Tammy je jeden z mála hráčů, který se daj ještě rozumně zpeněžit, bohužel....ještě tak Zalewski, Bove a Svillar a to bych byl velmi nerad, kdyby odešli

Solbakkena jsem viděl někde na videu z tréninku, takže by měl být zpět. Jestli nám k něčemu bude je věc druhá.
Je mi líto Tammyho. Kdyby dostal šanci a vrátil se do staré formy, byl by dělo. Takhle ho pošleme do Milána bůhví za kolik 🤦
bůhví za kolik 🤦
Naši chcou výměnu za Okafora,AC mám nabízí Saelemenkerse nebo Jovic ale těch spekulací je hodně

Soule hral dobre minulú sezónu ale opäť je to len jedna dobrá sezóna a píšu že za rovnakú cenu môže ísť aj Chiesa tak snáď není o čom. Záruka kvality vs jedna vydarená sezóna.

Juventus už takto Rím osral s wonderkidmi a to žeby Souleho nakoniec predali namiesto toho aby si ho tam nechali, zaváňa ďalšou zradou 🤔
Keď sa tam niekoho "vzdávajú" väčšinou vedia prečo. iturbe schick...

De Zerbi nechce v Marseille prodloužit (masivně omlazuje kádr, nový projekt) mimo jiné "našeho" Veretouta ani Clausse (výborný ofenzivní pravý bek, kdo nezná, ano, taky není úplně stopro v defenzivě, ale dá 9/10 centrů - čili (ne)bránění by zůstalo při starém a u centrů bysme viděli něco, co jsme zprava neviděli celé roky). Oběma je 31 a za rok jim končí smlouva. Být DS já, na azurovém pobřeží už stojí letadlo.

Co ten En Nesyri? Sevilla moc špatná, přesto tam dal za sezónu 16 gólů. Nebyl by to další Belotti do sbírky? Prý domítl Araby a Fenerbahce a rád by k nám za nějakých 20 - 22M.