Přestupní období léto 2023

Tak jako věřím že se tam do toho pořád vložíme bo jsem četl že Inter chce dát 25 mega plus nějakého hráče (jméno nevím), který má hodnotu 8 což se mi zdá že dorovnat v klidu můžeme přece jen máme 30 procent z jeho prodeje
Podle mě se nechceme s Interem přetahovat a zacílíme na Freda z ManU, to by měl bejt podobnej post. Je to škoda, chtěl jsem Frattesiho taky hodně.

Já bych jejich nabídku aspoň vyrovnal či trochu překonal ať to musí navýšit, ale z tepla domova se to lehce píše 😁😂😁no než Freda tak půjdou po tom Japonci Kamada nebo jak se jmenuje si myslím bo je Zadarmo a to my rádi takové obchody 😁 no bude to ještě všechno zajímavé už ty dvě posily jsou výborné tak snad ještě překvapí

Stačí něco napsat a pak otevřít stránku na přestupy 😁
Řím urychlil honbu za japonským záložníkem Daichi Kamadou.
Krátce po zprávě o přestupu Davide Frattesiho do Interu obrátili Řím svou pozornost na volného hráče Daichiho Kamadu, který nedávno opustil Eintracht Frankfurt.
Podle calciomercato.com Romové navázali rozhovory s Kamadovým okolím a chtějí se co nejdříve dohodnout, aby si zajistili potřebné posílení středu zálohy.
Kamada by vydělal kolem 2,5 milionu eur a jeho podpis by podpořil marketingovou strategii Roma v Asii. Klub doufá, že v nadcházejících hodinách jednání pokročí.

Takovej dynamictejsi Pjanic. Vytribens kopaci technika, elegantni hrac. Spis trequartista, ale hraje casto i jako stredni behavej zaloznik. Vybornej prvni dotek s micem, i dozadu si svy odehraje. Videl jsem ho parkrat v Bundeslize a parkat v poharech. Porad je mu jen 26, je zadarmo a plat mel tusim 1,9 v Eintrachtu. Pred lonskym turne v Asii Mourinho prohlasil, ze by ho rad trenoval, pokud by byl za levnej penize. Ze Japonce nikdy netrenoval, ale rad by to zkusil a zrovna Kamadu jmenoval primo. Nevim jak na tom bude po fyzicky strance, pusobil na me dost krehce. Ale je pomerne dynamickej, ma dost asistenci a ve finalni tretine taky dost nebezpecnej. I kdyz osobne bych si predstavoval nekoho silovejsiho, dynamictejsiho.

Sassuolo s námi dobře vymrdava, dáváme jim mladé talentované hráče za pakatel a prodají je dál jako Frattesiho Interu nevím samozřejmě co jsme jim nabídli, ale myslím že jsme byli schopni je dorovnat!!!Tohle mě sere a za dva roky Volpata pošlou třeba do Juve!!!

Sassuolo s námi dobře vymrdava, dáváme jim mladé talentované hráče za pakatel a prodají je dál jako Frattesiho Interu nevím samozřejmě co jsme jim nabídli, ale myslím že jsme byli schopni je dorovnat!!!Tohle mě sere a za dva roky Volpata pošlou třeba do Juve!!!
Možná už Frattesi nechtěl na nás čekat po třetí nebo po kolikáté

Možná už Frattesi nechtěl na nás čekat po třetí nebo po kolikáté

Taky myslím, že v tom to bude. Ostatně jeho agent říkal, že si Inter vybral už před rokem, kdy jsme ho nechali plavat o pár milionů. A od tý doby chtěl prý jen tam. Teď to nezopakovat u Scamaccy.

Marcel Sabitzer loni hostoval z Bayernu Mnichov v Manchesteru United, letos by se pak mohl stěhovat do Itálie - o rakouského záložníka se zajímá AS Řím.

Ten gólman se teda žádnej neřeší a dál se počítá s Patriciem, kterej už uplynulou sezónu byl viditelně slabší než tu předchozí? Bude mu 36 a zlepšovat už se nebude určitě.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Ten gólman se teda žádnej neřeší a dál se počítá s Patriciem, kterej už uplynulou sezónu byl viditelně slabší než tu předchozí? Bude mu 36 a zlepšovat už se nebude určitě.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Taky mi to přijde jako nesmysl. Gólman by se měl řešit určitě. Psalo se o Di Gregoriovi z Monzy, ale ten prodloužil před pár dny. Nebo o Cakirovi z Trabzonsporu. Dominik Livaković, chorvatská jednička, má smlouvu jen na rok... Těch postů je ale prostě moc a peněz málo. Ale radši bych Patrícia viděl už jako dvojku.

Taky mi to přijde jako nesmysl. Gólman by se měl řešit určitě. Psalo se o Di Gregoriovi z Monzy, ale ten prodloužil před pár dny. Nebo o Cakirovi z Trabzonsporu. Dominik Livaković, chorvatská jednička, má smlouvu jen na rok... Těch postů je ale prostě moc a peněz málo. Ale radši bych Patrícia viděl už jako dvojku.
Já bych byl naopak ještě rok v klidu, co se golmana týče. :) Patricio je celkem konzistentní, ale z těhlech jmen, cos napsal, by byl skvělej Livakovič k němu. 28 let, sice chytá v Chorvatsku ligu, ale v repre má za sebou těžký zápasy a těch 28 let je za mě ideál. Golmani jsou lepší v pozdějším věku.

Mimochodem Dybala odmítl všechny nabídky, chce zůstat s Mourinhem. Takže Chelsea i arabové ostrouhali. Nicméně chce 6+2 plat...což je na takovyýho hráče úplně nic, takže snad nebude vedení vymejšlet nějakej ojeb na něj. Faktor Mourinho je pro nás hrozně důležitej (Dybala, Ndicka, Aouar...a budou další).

Ideální by byl někdo, kdo by se s Ruiem pravidelně točil. Něco jako Wojta s Allisonem. Možná by to byl i Svilar, ale z dvou zápasu za sezónu to nepoznáš