Přestupák zima 25

Bral bych určitě Zirkzeeho. Atalanta nebude chtít Scamaccu pustit k rivalovi a navíc má plno zdravotních problémů. Radši bych Zirkzeeho, kterej se podle mě do Gaspova stylu hodí víc. I ligou je prověřenej. Buď jen čistý kostování do konce sezony, nebo povinná opce třeba v případě kvalifikace do LM. V United hrát nebude, mohl by mít dobrej plat. Blbý je, že za něj před minulou sezonou United dali asi 42,5 mega. Takže podle mě pod 35 mega nepůjdou. Podle TM má teď cenu asi 28 mega.

Plus by to chtělo levý křídlo/trequartistu. Líbil by se mi Benjamin Dominguez, dneska jsem četl o Miku Godtsovi z Ajaxu. V sezoně 5 branek a 4 asistence. Dvacetiletej Belgičan, kterej zahraje nalevo, napravo i na klasický desítce. Odhadovaná cena asi 15 mega.

Naposledy se mi v barvách Udinese líbily stopeři Solet a hlavně mladej Nicolo Bertola. Ten přišel zadarmo, údajně jsme ho taky chtěli. Takže třeba výhledově místo Hermosa nebo Ndicky.

Dobrého útočníka ti v půlce sezóny nikdo nedá. Tohle bude docela těžký. Řešení by byl někdo z Brazílie, kde teď nějak konci liga a začíná až někdy v květnu, nebo jak to tam mají.
Já osobně bych preventivně řešil i GK, abychom v létě nebyli překvapení...

Dobrého útočníka ti v půlce sezóny nikdo nedá. Tohle bude docela těžký. Řešení by byl někdo z Brazílie, kde teď nějak konci liga a začíná až někdy v květnu, nebo jak to tam mají.
Já osobně bych preventivně řešil i GK, abychom v létě nebyli překvapení...

Naopak, hostování hráče, kterýmu se nedaří, je docela reálná (asi jediná) možnost. Právě Zirkzee, v Bayeru nehraje ani Echeverri...

Myslel jsem samozřejmě útočníka co má nějaký čísla. Útočníka, kterýmu se nedaří, nepotřebujeme 😁
Echeverriho jsem viděl v nějakým zápase za Bayer a nic moc

Dalšího Dobvyka určitě nepotřebujeme. Já bych dal přednost někomu, kdo zná ligu, takže za mě Zirkzee. A nějakej backup někdo z Primavery. Měli jsme jednu z nej na světě a teď je to strašná bída vychovat někoho do áčka.

sam som zvedavi koho prinesu aby to len neskoncilo ako so Sanchom … s dlhym nosom ostaneme

Zirkzee - velka pravdepodobnost , vie hrat aj pod utocnikom uvidime

Scamacaa - moj sen len teraz bol rok zraneny a neviwm co ho atalanta pusti

Embolo - uz v lete sa o nom hovorilo

Yuri Alberto - brazilia, dobre cisla - ale hrat som ho nevidel

Najviac sa nam osvedcilo hostovanie a pripadny odkup. Usetrili sme tak miliony lebo ja neverim ze so nechame Baileyho alebo Fergusona ci Tsimikase

treba sa nam popozerat aj po lavonohom obrancovi. Co Angelinho je zraneny nemame nahradu.

sam som zvedavi koho prinesu aby to len neskoncilo ako so Sanchom … s dlhym nosom ostaneme

Zirkzee - velka pravdepodobnost , vie hrat aj pod utocnikom uvidime

Scamacaa - moj sen len teraz bol rok zraneny a neviwm co ho atalanta pusti

Embolo - uz v lete sa o nom hovorilo

Yuri Alberto - brazilia, dobre cisla - ale hrat som ho nevidel

Najviac sa nam osvedcilo hostovanie a pripadny odkup. Usetrili sme tak miliony lebo ja neverim ze so nechame Baileyho alebo Fergusona ci Tsimikase

treba sa nam popozerat aj po lavonohom obrancovi. Co Angelinho je zraneny nemame nahradu.
Jsem presvedcenej, ze kdyz Friedkini vidi, jak jsme na tom v tabulce paradne, neco vymysli. Idealne hostovani s nepovinnym odkupem. Idealni by mi prislo formou hostovani duo Zirkzee - Dominguez. A chtelo by to taky nejakyho stredniho zaloznika schopnyho zahrat na vicero postech. Protoze El Aynaoui odjede na AFCON a to znamena mesic mimo hru. V tom nejhorsim obdobi, kdy se casto lame sezona.

Když tu byl zmíněnej Sancho....ještě že to s ním nevyšlo, že? Se trápí, jsou na něj především negativa.

Když tu byl zmíněnej Sancho....ještě že to s ním nevyšlo, že? Se trápí, jsou na něj především negativa.

Prej je dlouhodobě hlavou v Americe u slečny, po nocích si volaj a píšou, chodí na tréninky unavenej... Možná to v hlavě už zabalil.

Hovorí sa :

nas “top” útočník ferguson naspäť do Brightonu a namiesto neho niekto z 3 ( zirkzee , scammacca , kalimuendo )
Ja by som skúsil možno toho keana z fiore ale podľa mňa ten bude nepredajný každopádne všetko bude lepšie ako to čo máme si myslím .. treba ten útok oživiť minimálne 2/3 hráčmi lebo inak to bude veľmi ťažké