Koho dopredu teda?Zirkzee Scamacca?
Dobrého útočníka ti v půlce sezóny nikdo nedá. Tohle bude docela těžký. Řešení by byl někdo z Brazílie, kde teď nějak konci liga a začíná až někdy v květnu, nebo jak to tam mají.
Já osobně bych preventivně řešil i GK, abychom v létě nebyli překvapení...
Je zvlastni, ze o tom nereferuje snad ani jeden italskej web.Českej fotbal prakticky nesleduju a sešívky tuplem ne. Takže nevííím. Někdo jo?
Jsem presvedcenej, ze kdyz Friedkini vidi, jak jsme na tom v tabulce paradne, neco vymysli. Idealne hostovani s nepovinnym odkupem. Idealni by mi prislo formou hostovani duo Zirkzee - Dominguez. A chtelo by to taky nejakyho stredniho zaloznika schopnyho zahrat na vicero postech. Protoze El Aynaoui odjede na AFCON a to znamena mesic mimo hru. V tom nejhorsim obdobi, kdy se casto lame sezona.sam som zvedavi koho prinesu aby to len neskoncilo ako so Sanchom … s dlhym nosom ostaneme
Zirkzee - velka pravdepodobnost , vie hrat aj pod utocnikom uvidime
Scamacaa - moj sen len teraz bol rok zraneny a neviwm co ho atalanta pusti
Embolo - uz v lete sa o nom hovorilo
Yuri Alberto - brazilia, dobre cisla - ale hrat som ho nevidel
Najviac sa nam osvedcilo hostovanie a pripadny odkup. Usetrili sme tak miliony lebo ja neverim ze so nechame Baileyho alebo Fergusona ci Tsimikase
treba sa nam popozerat aj po lavonohom obrancovi. Co Angelinho je zraneny nemame nahradu.
Když tu byl zmíněnej Sancho....ještě že to s ním nevyšlo, že? Se trápí, jsou na něj především negativa.
Škoda, takovej talent...Prej je dlouhodobě hlavou v Americe u slečny, po nocích si volaj a píšou, chodí na tréninky unavenej... Možná to v hlavě už zabalil.
Přesně tak, konečně přijde taky někdo, kdo nedává góly.9 zápasu 0 gólů. Ten by zapadl