No kdyby nam zacala slapat ofenziva…to by byla jina parada….vzadu cajk…dal bys 3 kusy a hotovo
Šel bych po něm. Ale je jasný, že nás budou natahovat na skřipec.Neviem či zrovna gudmundson by bol nás spasiteľ , to skôr moise kean z tej tragickej fiorentiny.
Tak on neni kridlo, ale primarne second striker. Jeho vyhodou je krome kvoty Italu a znalosti ligy i velka bojovnost, nestezuje si, kdyz nehraje, a hlvne zahraje na vsech postech v ofenzive, od zalohy po kraje utoky az na hrot. Ale taky by to rozhodne nebyla moje vysnena posila.Ja som z toho Raspadoriho neni nejako odvaleny. Príde mi taký taliansky bailey aj keď ligu pozna no ale žeby bol nejaké gólové krídlo no neviem
Viem , že zahrá všade ale za mňa určite nie. Jediná výhoda je že je talian inak v ňom extra hráča nevidím . Ak by bol taký dobrý tak by sa presadil už v Neapole silnejšie .. uvidíme no ak príde tak čo z neho Gasp vyžmýka ..Tak on neni kridlo, ale primarne second striker. Jeho vyhodou je krome kvoty Italu a znalosti ligy i velka bojovnost, nestezuje si, kdyz nehraje, a hlvne zahraje na vsech postech v ofenzive, od zalohy po kraje utoky az na hrot. Ale taky by to rozhodne nebyla moje vysnena posila.
Obrecime pustime videa a bude se muset jet dalZa mě je jediná výhoda, je-li to skutečně tak, že ho tolik chce sám Gasp.
Osobně mě nejvíc štve, že se všude píše, a ostatně tohle raspadoriování to jen potvrzuje, že je stále reálnější odchod Dybaly.
Gazzetta píše, že máme zirkzeeho
Já bych si Dovbyka nechal plus aby došel ZirkezeeZirkzee bude určite lepsi ako dovbyk s fergusonom , raspadori môže za mňa len prekvapiť ale neni to hráč ktorý by nás posunul kiežby som sa mýlil![]()