No, kéž by. Sancho-neSancho. Za mě tak.Akurát fabrizio písal , že friedkinovci oznámili že kone je nepredajný tak som zvedavý ako s tým sanchom a baileym a koho obetujú ..
No, kéž by. Sancho-neSancho. Za mě tak.Akurát fabrizio písal , že friedkinovci oznámili že kone je nepredajný tak som zvedavý ako s tým sanchom a baileym a koho obetujú ..
SouhlasTaky se na to tak dá dívat. Mě ale připadá, že my jsme s Interem (a vůbec tou nejužší špičkou) bohužel jiná liga a tohle je prostě odraz reality. Nejsme a nějakou dobu určitě ani nebudem na úrovni Neapole, Juve a Interu.
Souhlas
Uvidíme, jak to dopadne, četl jsem 5ed nějaký další zprávy, který už jsou opačnýho rázu
Ale to co říkáš se nám stalo v minulosti, zejména odchody jako alisson nebo salah byly v duchu "díky, ale už spěchám na další úroveň a nestačíte mi". Myslím, že kdybychom měli šanci vyhrávat trofeje, oba by u nás zůstali, ale střízlivě zhodnotili, že. Litrpulu jich vyhrajou víc. And they were not wrong.
Smutný je, že tehdy jsme v porovnání s dneškem byly kadrem úplně někde jinde. Když se člověk podívá na základních 10-14 kusů tehdy a teď, je tok pláči. A stejně jsme tehdy nic nevyhráli...
Tak, taky jsme hráli jinou soutěž, tehdy jsme ještě byli v LM...No vidíš a posledních pár sezón jsme vyhráli KL a v EL taky poměrně úspěšně. Na jedné straně chceš mít kvalitní hráče ale na druhé i s kvalitníma hracema budeš hrát hovno. Podívej se s čím hrál nakonec Ranieri a co se dělo.
Tím chci říct, že je potřeba aby hráli jako jeden tým ne hvězdičky. Viz. PSG po odchodu největší hvězdy.
Tak, taky jsme hráli jinou soutěž, tehdy jsme ještě byli v LM...
Joo, to souhlasím, ale pořád je něco jiného jet na man city nebo mít Leicester (i když zrovna u nich u obou šla forma stejným smerem, jedni začali prohrávat a druzí spadli)... Nebo Barcu ve čtvrtfinále LM a Liverpool v semi, hráli jsme skvěle proti Chelsea a další zápasy. S tímhle kadrem nevím, jak bychom z nich vyšli. Snad se tam zas brzy vrátíme (předtím bych rád ještě vyhrál třeba EL, nad tím nos taky rozhodně neohrnuju)To máš samozřejmě pravdu, ale ani v kl a ani v El jsme nehráli proti nejakym nazdarkum.
To už by dávalo smysl, protože Zalewski za 17 nedá smysl nikdy a můžeš se na to dívat ze všech stran.Jen daňová korekce pac opačným směrem poputuje lookman za 60
On bere nesmysl, my mu nabídneme asi jen zlomek. Až mu doběhne smlouva, tak mu stejně nikdo znova velký peníze nedá. Po sportovní stránce má jeho přesun k nám obrovskej smysl, ale musí chtít, no.ManU pristoupil na 20m ale Sancho nepristoupil na osobni podminky