To by bol konečne rozumný prestup. Ja sa stále čudujem prečo sa primarne hľadajú hráči mimo Serie A keď potom aj klubom z Francúzska a Španielska platia sumy ako 28, 40 a pritom sa tam hrá úplne iný futbal.
Nechceme oslabovat soupeře
To by bol konečne rozumný prestup. Ja sa stále čudujem prečo sa primarne hľadajú hráči mimo Serie A keď potom aj klubom z Francúzska a Španielska platia sumy ako 28, 40 a pritom sa tam hrá úplne iný futbal.
Chce k nám odmítl Francii a Španělsko, ale City ho chce jen na roční hostování dát,AS chce i možnost koupě.Co čtu tak by mohl být dobrýVieme niečo o tom Echeverrym? Ževraj je oňho veľký Zaujem z Ríma a už ak soule s dybalom ho lanária.. dokonca tam mal niekto z Ríma vycestovať to ísť riešiť tak ja len či vieme čo to je za hráča ..
Jde do City nakonecEcheverri je pravák co hrává útočního záložníka nebo křídlo. Kdyby uměl zahrát z leva... ale jestli tam nebude možnost odkoupit ho, tak to je potom k ničemu.
Však on je v city ne?Jde do City nakonec
Jako že přestup ze City do City?Jde do City nakonec
Dovbyk noname hráč nebyl, měl skvělou sezónu ve španělský lize a stejně to od něj nebyl kdo ví jakej řev. Gasp ho možná bude chtít prodat, ale bojím se, že náhrada bude ScamaccaO dovbyka sa zaujíma leeds, treba ho tam streliť lebo z neho nejako nenaprsi a zobrať radšej nejakú alternatívu ktorá je menej drahá.. každopádne dennodenne sa píše o rôznych hráčoch do ofenzívy ale nakoniec príde nejaky no name ako je to v Ríme zvykom![]()