U toho El Aynaouiho se bojím, aby to nebyl další přepal z Le Championnat, jako to bylo u Le Féeho. Nikdy jsem ho neviděl, ale 25 mega je ranec, ta analogie je silná. Kéž jen sýčkuju.
Přesně to samý jsem psal přímo u něj tady ve fóru. Taky jsem dost skeptickej, ale snad to bude v pohodě.U toho El Aynaouiho se bojím, aby to nebyl další přepal z Le Championnat, jako to bylo u Le Féeho. Nikdy jsem ho neviděl, ale 25 mega je ranec, ta analogie je silná. Kéž jen sýčkuju.
Já jim věřit chci, ale prostě jsem opatrnej a brzdím přehnanej optimismus.Ja tomu triu Massara, Gasperini a Ranieri proste verim, i kdyz toho hrace taky znam jen z videi…
Zase ale jeho odhadovana cena je 20-25 mega.Chiesa je na predaj za 12m, otazny je plat, za tu cenu tak kvalitneho hraca a este taliana nezozenieme. Ale Nechame sa prekvapit on je moj taky sen a podla mna karma sa mu vypomstila v Liverpoole.
Ale keby sa podaril Gloukh bol by som rad a urcite by bol s nizsim platom.
Já neeJá bych to tím stoperem klidně ukončil. Uvidíme co se ještě stane. Času je dost
Naopak, nejdřív si myslím on vzal 9Si nechal vzít 11 ku dobrovolneTo čumim
To by bol konečne rozumný prestup. Ja sa stále čudujem prečo sa primarne hľadajú hráči mimo Serie A keď potom aj klubom z Francúzska a Španielska platia sumy ako 28, 40 a pritom sa tam hrá úplne iný futbal.AS Řím dotahuje příchod Daniela Ghilardiho (22) z Hellasu Verona, kam má putovat více než 10 milionů eur. Talentovaný obránce měl Gaillorossi upřednostnit před nabídkami ze zahraničí.