Přestupák léto’25

U toho El Aynaouiho se bojím, aby to nebyl další přepal z Le Championnat, jako to bylo u Le Féeho. Nikdy jsem ho neviděl, ale 25 mega je ranec, ta analogie je silná. Kéž jen sýčkuju.

U toho El Aynaouiho se bojím, aby to nebyl další přepal z Le Championnat, jako to bylo u Le Féeho. Nikdy jsem ho neviděl, ale 25 mega je ranec, ta analogie je silná. Kéž jen sýčkuju.
Přesně to samý jsem psal přímo u něj tady ve fóru. Taky jsem dost skeptickej, ale snad to bude v pohodě.

Chiesa je na predaj za 12m, otazny je plat, za tu cenu tak kvalitneho hraca a este taliana nezozenieme. Ale Nechame sa prekvapit on je moj taky sen a podla mna karma sa mu vypomstila v Liverpoole.

Ale keby sa podaril Gloukh bol by som rad a urcite by bol s nizsim platom.

Chiesa je na predaj za 12m, otazny je plat, za tu cenu tak kvalitneho hraca a este taliana nezozenieme. Ale Nechame sa prekvapit on je moj taky sen a podla mna karma sa mu vypomstila v Liverpoole.

Ale keby sa podaril Gloukh bol by som rad a urcite by bol s nizsim platom.
Zase ale jeho odhadovana cena je 20-25 mega.

AS Řím dotahuje příchod Daniela Ghilardiho (22) z Hellasu Verona, kam má putovat více než 10 milionů eur. Talentovaný obránce měl Gaillorossi upřednostnit před nabídkami ze zahraničí.

scr

Pořád přemýšlím . Ferguson vzal Dovbykovi dres 11. Dovbyk nebyl ani na pripravnejch..nebude se stehovat? To samé Pelle?

AS Řím dotahuje příchod Daniela Ghilardiho (22) z Hellasu Verona, kam má putovat více než 10 milionů eur. Talentovaný obránce měl Gaillorossi upřednostnit před nabídkami ze zahraničí.
To by bol konečne rozumný prestup. Ja sa stále čudujem prečo sa primarne hľadajú hráči mimo Serie A keď potom aj klubom z Francúzska a Španielska platia sumy ako 28, 40 a pritom sa tam hrá úplne iný futbal.