Přestupák léto’25

Škoda, že mladí se tu ani nerozkoukají a už jsou pryč. V Benfice se pěkně chytil a hádám, že jednoho dne skončí v nějakém větším klubu v Anglii.

Hlavně ať vedení v tom mercatu maká a nenechávají nic na poslední týden před koncem, jinak to bude zase provar.
Rad bych veril, ze Claudio s Gaspem
si tohle pohlidaji.

Mělo by vedení vystavit nepřehlédnutelné banery, že Svilar není na prodej. Začínám mít trochu obavy.

Prodeje by měli být Le Fee 23,Dahl 11 a Zalewski 6,5 to by zatím šlo no uvidí se další hráči co mají přijít z hostování a koho my budeme chtít z těch kteří přišli na hostování

Ak to nedajú Svilarovi tak sú blázni. Ktovie čo snim v skutočnosti plánujú.

Mimochodom ak by prišla dobrá ponuka na Dovbyka ja by som sa ho bez váhania zbavil.
Tento mesiac má 28rokov. O rok cez letne mercato 29. Ak bude mať ďalšiu takúto priemernú sezónu ako bola táto, tak za neho už nikto potom neda veľa penazi a hrozí ďalší prevar.
Lucca by v pohode dokázal minimálne to čo Dovbyk a v porovnaní s Dovbykom by bol aj platová úľava čím sa vraciame k Svilarovi.

Já nevím, ale Lucca se choval jak debil v Udine (viz. ukradnutá penalta Thauvinovi). Když dal gól, nikdo se s ním neradoval. Podle mě do kabiny takovejhle charakter nechceš.

Já nevím, ale Lucca se choval jak debil v Udine (viz. ukradnutá penalta Thauvinovi). Když dal gól, nikdo se s ním neradoval. Podle mě do kabiny takovejhle charakter nechceš.
Bylo to ojedinělý gesto, jinak s ním problémy nebyly, aspoň jsem jiný nezaznamenal. Nicméně myslím, že Claudio s Gaspem by si ho pohlídali líp než Runjaić.