Jak vůbec hraje ten Salah Eddine? Je vůbec použitelný do kádru?
Rad bych veril, ze Claudio s GaspemŠkoda, že mladí se tu ani nerozkoukají a už jsou pryč. V Benfice se pěkně chytil a hádám, že jednoho dne skončí v nějakém větším klubu v Anglii.
Hlavně ať vedení v tom mercatu maká a nenechávají nic na poslední týden před koncem, jinak to bude zase provar.
tvl kdo mu dělá agentaIvan Juric among candidates for Atalanta bench
Hoši, ten nám ještě ukáže![]()
Smíchy umřu. Ale toto se nestane.Ivan Juric among candidates for Atalanta bench
Hoši, ten nám ještě ukáže![]()
No samozřejmě námi milovaný Giuseppe Riso, agent Cristanteho s Mancinim, Baldanzim atd. Ale taky tam má Luccu s Frattesim, nebo Tonaliho s Buongiornem.tvl kdo mu dělá agenta
Tal hlavně vedení mu nechce dát těch 3 mega co chce to je pak těžké nechápu nad čím spekulujiMělo by vedení vystavit nepřehlédnutelné banery, že Svilar není na prodej. Začínám mít trochu obavy.
Přesně tyhlety obstrukce právě tam, kde je to nejmíň potřeba, mě na těch našich vedeních celé roky serou asi nejvíc.Tal hlavně vedení mu nechce dát těch 3 mega co chce to je pak těžké nechápu nad čím spekulují
A pak přijde nějaká jednoroční star, která dostane 5 M a bude hrát hovno. To je klasická písnička.Přesně tyhlety obstrukce právě tam, kde je to nejmíň potřeba, mě na těch našich vedeních celé roky serou asi nejvíc.
Takovy Zaniolko?Já nevím, ale Lucca se choval jak debil v Udine (viz. ukradnutá penalta Thauvinovi). Když dal gól, nikdo se s ním neradoval. Podle mě do kabiny takovejhle charakter nechceš.
Trošičku.Takovy Zaniolko?![]()
Bylo to ojedinělý gesto, jinak s ním problémy nebyly, aspoň jsem jiný nezaznamenal. Nicméně myslím, že Claudio s Gaspem by si ho pohlídali líp než Runjaić.Já nevím, ale Lucca se choval jak debil v Udine (viz. ukradnutá penalta Thauvinovi). Když dal gól, nikdo se s ním neradoval. Podle mě do kabiny takovejhle charakter nechceš.