Přestupák léto’25

Já nevím, ale Lucca se choval jak debil v Udine (viz. ukradnutá penalta Thauvinovi). Když dal gól, nikdo se s ním neradoval. Podle mě do kabiny takovejhle charakter nechceš.
Nepostrehol som žeby sa niečo také opakovalo a aj Špagety ho nominoval do repre znovu tak asi to bola skôr epizóda. Navyse ani nehovorím že to musím byť Lucca veď na výber je viac pointa je že hrozí ďalší prevar a bolo by dobré sa tomu vyhnúť ak sa bude dať

Svilar odmítl další nabídku smlouvy, chce snad 2x víc, než mu AS nabízí a do toho se nechal slyšet Allegri, že je jeho obdivovatel. Mě snad jebne.

Já četl že výstupní klauzulí ani nechce 😁tak kde je pravda, jako bere zatím hovno a zaslouží si dost přidat

Nejlepší golman ligy a my ho bude srat s tím, že nedokážeme ocenit, jak moc dobrej je.

Chápu, jestli chce 3,5 mega s bonusama. Možná je to na vedení moc, ale dovolím si říct, že to v sezoně byl náš nejlepší hráč. A když vidí, jaký rakety berou hráči, kteří poslední dobou spíš sedí na lavičce, tak rozumím, že je naštvanej.