Pique napsal:ja sice novy nejsem,ale treba zajimalo by me,kdo co dela.Nekdo tady studuje(rekl bych vetsina)nekdo pracuje.Ja jsem napr.flakajici se student
![]()
Pigi10 napsal:Co mas za skolu???Kdyz delas z temahle kravovinama ktery me asi take cekaj :x
danko10 napsal:Ale ten havo je bohový...:wink:
scr napsal:danko10 napsal:Ale ten havo je bohový...:wink:
No jsou to fotky z leta to byla Terezka 3 mesicne stenatko...ted uz ji je 7 mesicu a je jeste krasnejsiJen me sere je to pekna potvora vsechno kouse,trha zvejka a vubec neposloucha...holt sem si vybral pekne palicaty plemeno a jeste k tomu zenska
![]()
danko10 napsal:scr napsal:danko10 napsal:Ale ten havo je bohový...:wink:
No jsou to fotky z leta to byla Terezka 3 mesicne stenatko...ted uz ji je 7 mesicu a je jeste krasnejsiJen me sere je to pekna potvora vsechno kouse,trha zvejka a vubec neposloucha...holt sem si vybral pekne palicaty plemeno a jeste k tomu zenska
![]()
Tak aspoň má osbnosť. Napr. známy má Jazvečíka a to je normálny nudný vlezdoprdelka.![]()
Ja mám iba Koreláka a Kocúra. To mi zatiaľ stačí bohato, bo poslednou dobou trávim nehorázne hafo čadu v práci, tak?e nemám čas na nič...
Sushi napsal:Co to je za rasu? Bígl nebo ten cosi teriér nebo ten jack něco (jak byl v Masce) ?
Nechci urazit ani jednu z těch ras, holt si to nepamatujuJinak je hezkej no, vo tom ?ádná.
scr napsal:No je to Parson Russell Terier...v masce byl Jack Russell Terier...jedinej rozdil mezi nima je ze moje Terezka ma oproti Jackovi delsi nozicky,takze nevypada jak nabusenej jezevcik, ale jako normalni pejsek![]()