Predstaveni

FIRST OF ALL, WELCOME AND FORZA ROMA!

Second, sorry for my english (just for the future..) :lol: I hope you will stay fine in here,

FORZA ROMA E FORZA JOHN ARNE!

scr

Pique napsal:
ja sice novy nejsem,ale treba zajimalo by me,kdo co dela.Nekdo tady studuje(rekl bych vetsina) :D nekdo pracuje.Ja jsem napr.flakajici se student :p

Tak me je 27, bydlim v Litvínově...momentálně sám, ale ?enskou doma mám a to pejska Terezku :)
a dalsi

No jinak pracuju jako IT technik...takze samy kabely,optiky, bezdratový nesmysly a tak...co se tyka konicku, tak hospoda,koncerty..takze hudba celkove...ale zadny diske v rytme ale poradny kytarovy tony...fotbal..no hraju sem tam salovku ale jinak sem spis pasivni fotbalista s pivkem u televize no :) AS fandim od roku 2003.[/img]

scr

Pigi10 napsal:
Co mas za skolu???Kdyz delas z temahle kravovinama ktery me asi take cekaj :x

no hele popravde mam strojarnu..takze defakto sem oborem mimo misu...vse je praxe a skoleni nic vic..

scr

danko10 napsal:
Ale ten havo je bohový... :D :wink:

No jsou to fotky z leta to byla Terezka 3 mesicne stenatko...ted uz ji je 7 mesicu a je jeste krasnejsi:) Jen me sere je to pekna potvora vsechno kouse,trha zvejka a vubec neposloucha...holt sem si vybral pekne palicaty plemeno a jeste k tomu zenska :)

scr napsal:
danko10 napsal:

No jsou to fotky z leta to byla Terezka 3 mesicne stenatko...ted uz ji je 7 mesicu a je jeste krasnejsi:) Jen me sere je to pekna potvora vsechno kouse,trha zvejka a vubec neposloucha...holt sem si vybral pekne palicaty plemeno a jeste k tomu zenska :)

Tak aspoň má osbnosť. Napr. známy má Jazvečíka a to je normálny nudný vlezdoprdelka. :D

Ja mám iba Koreláka a Kocúra. To mi zatiaľ stačí bohato, bo poslednou dobou trávim nehorázne hafo čadu v práci, tak?e nemám čas na nič...

Jinak pejsek pěknej my máme kokra fenu a ten ?ere v?echno a trhá v?echno mrcha :lol: :lol:

Co to je za rasu? Bígl nebo ten cosi teriér nebo ten jack něco (jak byl v Masce) ?

Nechci urazit ani jednu z těch ras, holt si to nepamatuju :) Jinak je hezkej no, vo tom ?ádná.

scr

danko10 napsal:
scr napsal:
danko10 napsal:

Tak aspoň má osbnosť. Napr. známy má Jazvečíka a to je normálny nudný vlezdoprdelka. :D

Ja mám iba Koreláka a Kocúra. To mi zatiaľ stačí bohato, bo poslednou dobou trávim nehorázne hafo čadu v práci, tak?e nemám čas na nič...

jo jo prace je mrdat,taky toho mam jak na kostele...mi pride ze jednou tam i zdechnu

scr

Sushi napsal:
Co to je za rasu? Bígl nebo ten cosi teriér nebo ten jack něco (jak byl v Masce) ?

Nechci urazit ani jednu z těch ras, holt si to nepamatuju :) Jinak je hezkej no, vo tom ?ádná.

No je to Parson Russell Terier...v masce byl Jack Russell Terier...jedinej rozdil mezi nima je ze moje Terezka ma oproti Jackovi delsi nozicky,takze nevypada jak nabusenej jezevcik, ale jako normalni pejsek :)

scr napsal:
No je to Parson Russell Terier...v masce byl Jack Russell Terier...jedinej rozdil mezi nima je ze moje Terezka ma oproti Jackovi delsi nozicky,takze nevypada jak nabusenej jezevcik, ale jako normalni pejsek :)

Cheche :) ale ten v Masce byl vtipnej

Tak sa Vám teda predstavím

Code:
http://i272.photobucket.com/albums/jj164/grunger1988/debil1.jpg

Edit Sushi: Nechce se mi na tu disgustózní věc koukat poka?dý, kdy? tenhle topik otevřu - nechám to tu jako odkaz.. :wink: (btw fuj).

????????????????????????????????????????????????????????????????

Naťuká? do google ?e debil , nájde? niečo vtipné a je to !!!! Neonanujem pri tom ani nič iné :lol: :lol: :lol: .

A som heťák !!! :lol: