Perrotta

to by se nesměl hádat s Lippim, ale to je offtopik. Navíc víc sluší Perrottovi, Panucci by tam ani nekopal v základu asi, i když jsem tehdy samozřejmě říkal, že měl jet a tvrdím to dodnes...

až pizarro naběhá a odbrání to co perrotta, začnu porovnávat přihrávky. nelíbí se mi srovnávat hráče jinejch postů, co se jejich působení na hřišti týče. to že perrotta je teď hroznej nepopřu ani já, ale v systému 4-1-3-2 a podobných se mi líbil. a mimochodem, 4-2-3-1 hrajeme kvůli tomu, abych hrál na svém postu právě Pizarro... (zdroj: tiskovka).

OZAJ TO HRAME KVOLI PIZARROVI ?

Ja len tak , ze dam priklad zaciatku sezony , kedy sme to hrali na 2 defenderov a jedneho trequartistu , a prave ked dosiel do zostavy Simo , Spalek to zmenil na 4-1-4-1 .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:

Ja len tak , ze dam priklad zaciatku sezony , kedy sme to hrali na 2 defenderov a jedneho trequartistu , a prave ked dosiel do zostavy Simo , Spalek to zmenil na 4-1-4-1 .

podle toho co jsem slyšel, tak jo. perrotta odehrál x zápasů mimo "svůj" post

Sushi napsal:

podle toho co jsem slyšel, tak jo. perrotta odehrál x zápasů mimo "svůj" post

aky je jeho post ? :eek:ooo) .

perrotta neni dobrej na zadnym postu a nese velkej podil na ty mizerny sezone. neumi branit, neumi utocit, neumi strilet, neumi hlavickovat, zpomaluje kombinace a casto to vypada, ze mu nekteri uz ani nenahravaj. vsak to znate jaky to je hrat s nekym, kdo je o tridu horsi. umi akorat behat a kvuli velky stamine ho budeme stavet do zakladu a chvalit kdyz se vyhraje a mlcky prechazet, kdyz se prohraje...kdyby nebyl ital, tak kope maximalne nekde v modene.

pizarro muze hrat vsude v zaloze a vsude odvadi svuj vysokej standart.

CZ: trequartista, už roky... atypickej, dodávám já... Tottiho vocásek dopředu a half dozadu

90210: jak já jsem zřejmě neobjektivní u perrotty, ty jsi u peqa... nicméně, to o systému, perrottovi a hlavně pizarrovi není z mojí hlavy... novináři se luciana ptali, luciano chvíli něco plácal o systémech, pár metrech tam a zpět, a výsledek byl zas 4-2-3-1 s peqem vedle DDR...

Schvalne , kto je objektivny u svojho oblubenca ?

Kdeztak 90210 chvali Pizarra , ked nema formu neopravnene
Sushi chvali Perrottu vzdy neobjektine , pretoze je vzdy najhorsi
Carlo Zampa chvali Aquilaniho aj v zapasoch , ked sa viac stara o uces ako to co na ihrisku
Pique chvali Mexesa , ked je na ihrisku najhorsi hrac
Pigi chvali Meneza za skvelu takticku hru na lavicke .

Schvalne , kto je objektivny u svojho oblubenca ?

Kdeztak 90210 chvali Pizarra , ked nema formu neopravnene
Sushi chvali Perrottu vzdy neobjektine , pretoze je vzdy najhorsi
Carlo Zampa chvali Aquilaniho aj v zapasoch , ked sa viac stara o uces ako to co na ihrisku
Pique chvali Mexesa , ked je na ihrisku najhorsi hrac
Pigi chvali Meneza za skvelu takticku hru na lavicke .
Co to meleš já chválím Meneze?Maximalne ho mam v oblibe,ale nevynasim ho do nebe!!!!!!!!Za kazdej vykon kde zasimuluje tak ho zjebu tak drz radsi hubicku.

Pigi10 napsal:
Co to meleš já chválím Meneze?Maximalne ho mam v oblibe,ale nevynasim ho do nebe!!!!!!!!Za kazdej vykon kde zasimuluje tak ho zjebu tak drz radsi hubicku.
Pigi je vseobecne znamo ze mam rad vtipny veci a "drz hubicku" mezi ne dle meho patri, ale od toho je uz kousek k dalsi vlne vzajmenejch urazek, a to bych rad vynechal... tak příště si to prosím tě odpust, už protože jsme na fóru a říkat někomu, ať nepíše, je tak trochu nonsens... :wink:

Je jasne , ze vacsina uzivatelov fora ma mysel na urovni maleho decka , a nedokaze rozlisit koment , kedy sa nieco mysli vazne , a kedy ten koment napisal autor z "trochou" nadsazky .

90210: jak já jsem zřejmě neobjektivní u perrotty, ty jsi u peqa...

ok na tom neco je.

k velký "radosti" většiny fans AS dneska agent SuperSima řekl, že chce ukončit kariéru u nás :mrgreen:

Pokud jsem dobře četl, z Perrotty se stal 29. nejlepší střelec AS Řím

má o jeden gól víc než Batistuta v našem dresu

Perrotta: 24 gol in A, 7 in coppa Italia, 2 in Champions e 1 in Uefa

Batistuta: 30 gol in A, 1 in coppa Italia, 1 in Champions e 1 in Uefa

Grande Supersimo.

4sushi - nahod sem tu tabulku celou. budou v ni sami stari znami. tipl bych amantina (musim rict, ze jeho kouzla me fakt chybi) a panucciho v top 10, montyho v top 5 apod.

jinak simone se ted rozjizdi, je treba aby proti slabsim souperum hral tak jak hraje a dostaval se do koncovky. proti silnym nikdy tolik nerozhodoval.