Perrotta

20 Simone Perrotta

narozen: 17/09/1977 v Ashtonu (Velká Británie)

vý?ka/váha: 178cm/72kg

SuperSimo prej chce uzavřít kariéru u nás a bude se jednat o nový smlouvě, klasika...

agent:

ŤSimone z toho nikdy nedělal otázku peněz, ani kdy? vyhrál Mistrovství světa. V srpnu 2006 jsme podepsali smlouvu, na které jsme se domluvili v červnu, ani? bychom spekulovali s vítězstvím MS, kde byl mimochodem Simone významným protagonistou. Mohl chtít víc nebo jít jinam, ale neudělal to. Podání ruky pro něj znamená víc ne? podepsaná smlouvať.

GRANDE SUPERSIMO

UN UOMO VERO

Simone Perrotta mo?ná přijde o víkendový duel proti Interu, zálo?ník AS Řím si na dne?ním tréninku přivodil svalové zranění.

Pique , ty si rychli ako dabel , prave som to siel dat , a hla , uz to tu je .

Mozno sa s Francescom pobili , neni to divne , obidvaja sa zanili na tom istom treningu :roll:

Pigi10 napsal:
Alespoň si psychicky fanou?ci odpočinou...

to tedea ano , hned sa mi dycha lepsie , ze na miesto neho bude hrat Pizarro alebo Aquilani , a vobec ze tam nastupi hrac ktory dokaze aspon na jeden meter prihrat .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Kto mu dal ten pseudonim "Super" by ma naozaj dost zaujimalo .
Pelizzoli :shock:
Trošku respektu panu Perrottovi... :roll:
No nic, seš zvláštní.

Hele , tak mne sa Pelizzoli nikdy nejak nelubil , ale vcelku to je sympatak , a zas taky strasny nebol .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Hele , tak mne sa Pelizzoli nikdy nejak nelubil , ale vcelku to je sympatak , a zas taky strasny nebol .
one season wonder Pelizzoli je díra, která u nás chytla jednu pětku Trezovi... koupili jsme ho místo Buffona, super.
Simone Perrotta je mistr světa a základní kámen týmu po několik sezon, ať se ti to líbí, nebo ne. A sympaťák, když jsme u toho.

Fakt tě nechápu, ale nebudu ti do toho kecat...

Iba by ma zaujímalo, kedy a kde Simo zabudol hrať futbal...

Sympaťák je nepopierateľne, no jeho výkony patria túto sezónu zatiaľ jednoznačne k tomu najžalostnejšiemu, čo sa dá na Olimpicu vidieť (okrem Lazia, samozrejme :lol: ).

Bohužiaľ... :(

Podle mě to tak hrozný není. Nebo takhle, má tři fáze. Jedna je, že odehraje super zápas nebo udělá něco důležitýho (asistence například). Druhá, že to odjezdí a nemůžu mu nic vytknout, i když dopředu má omezený schopnosti. A ta poslední je, když ani nezpracuje balón a jako by na hřišti nebyl.

Řekl bych, že je to percentuálně tak 20%-50%-30%... a to mi v týhle sezóně docela vyhovuje .. :roll:

to je slaby...hraci musi jezdit na 100% porad...kdyz to ma na tech 20 50 a 30 tak se neni cemu divit kde sme kdyz takhle hraje pulka tymu

asi takle, Íván Pellizolli dneska sedí na lavici v Lokomotivu Moskva za Markem Čechem, přičemž nechytal ani v Reggině nebo kam to šel z Říma, i když na CM3 byl skvělej

4sushi - no tak mistr sveta je treba i simone barone, zejo.:0) s tim bych moc neargumentoval...misto perrotty je letos v tymu brighi, kterej ma oproti perrottovi i fotbalovy schopnosti. nasazovat oba (plus taddei) znamena defakto vygumovani zalohy. perrottu bych mozna podrzel jako backup, ale neprodluzoval ho.

jinak pelizzoli v ty posledni sezone v rime uplne propadl, podobne jako zotti. velky zklamani. na buffona nebyly prachy a stejne, vic nez par mega bych za golmana nedal.