Panucci (odešel do Parmy)

Prodlouzit s Panuccim smlouvu?

• ano, AS ho potrebuje

Votes: 4 80.0%
  • ne, nezaslou?í si ji

Votes: 1 20.0%
  • je mi to jedno

Votes: 0 0.0%
  • nevim

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Sushi napsal:
Stal se z něj prakticky třetí stoper, nemohl si myslet, ?e v hierarchii předskočí jednoho z dua Mexes-Juan. Je to magor.

to bych prave vubec netvrdil. trio panucci, mexes, juan, to je stejny jako v interu cordoba, samuel, materazzi. nemuzes prece rict, ze by 2 meli mit prednost nad tim tretim. vsech 6 jmen jsou imho na stejnym levelu - tom nejvyssim, absolutni svetova stoperska trida, kazdej ma trochu jiny charakteristiky. panucciho bude tezky nahradit, nepredpokladas snad, ze to 3. misto, kde by mel byt spickovy stoper, dostane treba diamunete nebo motta. jestli jo, tak rim opet oslabuje. imho tam bude treba koupit nekdo kalibru lucio nebo barzagli. diamunete se imho po sezone vrati do lecce, lorii se budou pokouset zbavit a motta mozna zustane jako universal, ale nekdo bude muset prijit a pokud chce rim udrzet kvalitu, tak nebude levnej.

a imho je nad slunce jasny, ze kdyby mel panucci uz davno smlouvu, jakou mel mit a jakou by vsude jinde dostal, tak by tento problem s odmitnutim lavky nenastal. to ho samozdrejme nomlouva, ale zname ho jakej je...

Obránce AS Řím Christian Panucci se dočkal negativní reakce ze strany fanou?ků. Podle romanews.eu opustil Panucci jako první tréninkové centrum klubu v Trigorii a zástup čekajících příznivců odbyl pouze několika autogramy. Kdy? mu pak jedna ?ena začala vyčítat lednovou hádku s klubovým vedením. Beze slova nasedl do svého Ferrari a odjel.

Prý řekl "budu brzy mluvit" případně "brzo promluvím"... je to vcelku fuk ten překlad :lol:

A je mi fuk, co řekne. :?

řeklo se, že ho Luciano vyhodil... ale na těch fotkách z trenálu to normálně vypadá, že dál trénuje s mančaftem, jak to teda je?

řeklo?

Luciano ho nezařadil na soupisku LM

a to jako je.. mnohoříkající.. ale z kádru venku není

Řím mu má povinnost poskytnout mo?nost trénovat, i kdyby nechtěl.

tak panucci se údajně omluvil Lucianovi, doufám ?e ten si nepostaví hlavu a nechá ho hrát ve zvytku sezóny

a ?e panucci bdue hrát dobře, na kom by se takovýhle skopičiny nepodepsaly? snad aspoň pořádně trénoval.

Sushi napsal:
tak panucci se údajně omluvil Lucianovi, doufám ?e ten si nepostaví hlavu
bojiim se, ?e jo, myslim, že jsem čet něco jako, že to je prej něco jako uzavřená záležitost nebo něco takovýho

klida napsal:
bojiim se, ?e jo, myslim, ?e jsem čet něco jako, ?e to je prej něco jako uzavřená zále?itost nebo něco takovýho
Ale Loriho křeče na Emirates snad Luciano viděl... leda ?e by se otočil...

Preco sa do pekla neospravedlnil pred Arsenalom ? Ten zapas sme mohli kludne odohrat na 0:0 .

Teraz si ale myslim , ze bude robit dalsie problemy , bo dojde Juan , ktory ho zo stopera vytlaci . Na lavo ho nepusti Riise , a podla mna na pravo ani Motta , a to nehovorim , ked sa vratia Cicinho a Cassetti .

Tak ako tu Spalletti opat pri nakupovani ako vidime zachoval chladnu hlavu , ked kupil Loriu .

Ja som Ferrariho nikdy nemusel , navyse chcel strasny plat . Ale skor sme mali zainvsetovat do jeho platu , ako do cucaka Loriu .

No ani ja som proti nemu nic nemal , len proste takto futbalovo sa mi viac pacil Mexes , Juan , pred tym Chivu , Cufre a bla bla .

Navyse sa zachoval tiez zle , bo bol 3.stoper , a chcel plat ako Mexes .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
No ani ja som proti nemu nic nemal , len proste takto futbalovo sa mi viac pacil Mexes , Juan , pred tym Chivu , Cufre a bla bla .

Navyse sa zachoval tiez zle , bo bol 3.stoper , a chcel plat ako Mexes .
jn dmence
Chivu se mi taky libil...to me sere jeste ted ze sel do Interu :evil:

No ale zas tam dosla podla mna dobra nahrada . Juan a Cicinho .

Si pametam , ze Barcelona nam za Chivua ponukala Zambrottu a tusim nejakeho Sylvinha , alebo tak .

Ale takt sa mi to zda byt lepsie . Navyse Chivu bol strasne nachylny na zranenia , hadam este viac ako Juan a Aquilani .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
No ale zas tam dosla podla mna dobra nahrada . Juan a Cicinho .

Si pametam , ze Barcelona nam za Chivua ponukala Zambrottu a tusim nejakeho Sylvinha , alebo tak .

Ale takt sa mi to zda byt lepsie . Navyse Chivu bol strasne nachylny na zranenia , hadam este viac ako Juan a Aquilani .
tak Juan zas tak zranenej neni ne?