Osmifinále, Roma-Fiorentina

viviani hraje mimo svojí pozici, měl by ho prohodit s gagem

jinak heinze, stek a lamela, jinak nic moc

Sushi napsal:
nemohli bychom si v Římě rovnou nechat jovetiče?
dělá si z nás slušnou prdel, no :aaaa: ale v týmu bych ho nechtěl...povahou mi přijde podobný jako Vučinič ( :think: čím to asi bude)

Nevim moc koho tam dat. Perrottou si moc nepomuzem. Mozna Angel. Greco hraje stejne jako vzdycky...doufam ze ho po sezone nekam prodaj, klidne i do Juve.

Stek super, ale u těch rozehrávaných balonu ze země mi někdy tečou nervy...myslim že to nebude dlouho trvat a jednou se mu to vymsti...Cicinho si dělá pořád výlety do předu a apsolutně se nestíhá vracet...ale pár dobrých centrů tam měl...Kjaer je nejistý až to bolí a navíc mě serou ty jeho přihrávky domu...Stek často ani neví co s tím...Gabi super tam není o čem..kdyby se měla v Evropě dostávat cena za "vzkříšení roku" tak by ji letos určitě vyhrál Taddei a za tento majstrštyk patří Luisi právem :tlesk: super dneska...ze zálohy akorát Gago jinak hrůza :grr: od Vivianiho jsem čekal o DOST víc a Greco? KATASTROFA!!!! Totti je dneska tak kreativní, že ty jeho přihrávky nikdo nechápe (ten trestňák na Cicera byl dobrý) Bojan s Lamelou zatím ok

90210 napsal:
Nevim moc koho tam dat. Perrottou si moc nepomuzem. Mozna Angel. Greco hraje stejne jako vzdycky...doufam ze ho po sezone nekam prodaj, klidne i do Juve.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :Ok: :Ok: :Ok:

vypadá to že půjde supersimo

celej poločas na bet365 ukazujou jak se rozcvičuje (co vám budu povídat, pokoukáníčko :lol: )

Chudak Okaka neni ani nominovanej. Soupl bych tam Boriniho, uz jsem zapomel jak hraje a jak vypada.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC LAAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEELAAAAAAAAAAAAAA :daje:

nemužu si pomoct, ale vletěl tam Totti, ikdyž Simo taky velkej kus práce, ideálně mu to sklepnul

EDIT: tak střídání Bojana trochu nechápu, ale asi je jen vyšťavenej...aaa, kurvic Cerci na hřišti