Osmifinále, Roma-Fiorentina

Hlavne ten Perrotta to tam fakt vylepsil, prekvapil me dedek.

Ty kraaavo a Borini. Novej oblibenec.

ty kráááááááávo borini :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

jsem myslel že to dá Frančemu a ono hovno, goooooooooooooooooooool! už se zdálo, že to podělal :mrgreen:

Romulus napsal:
DaweT napsal:
Romulus napsal:
borini na fife 12 3 zapasy-8 golov ,aj v reale dobry,skvela prihravka na franceho :Ok:
na Fifě je možný všechno :) PES je mnohem lepší :daje:
:nenene: :nenene: PES hraju ty ,co na FIFE nevedia vyhrat :D :)
PES hrajou ty, co přejdou na Fifě na těžkou obtížnost s golmanem cely hřiště a pohodlně zakončej :)

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIOOOOOOOOOOOOOOOO

na Fifě je možný všechno :) PES je mnohem lepší :daje:[/quote] :nenene: :nenene: PES hraju ty ,co na FIFE nevedia vyhrat :D :)[/quote]
PES hrajou ty, co přejdou na Fifě na těžkou obtížnost s golmanem cely hřiště a pohodlně zakončej :)

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIOOOOOOOOOOOOOOOO[/quote]
NA 2012 TAZKO :wink: DUFAM ZE NEMAS SEZONU ZA CESENU :D

Tvl..ty bys nevypadal nasraně?...Totti by měl času jako svině..a on měl štěstí, že to trefil..kdyby to nedal, tak by ho sežral asi :D

co to co to? ja som to musel za stavu 1:0 vypnut ponevadz zatvarali bar :skod: a pridem domov a 2 a hned nato 3:0 ohohohohooooo oleeeeee forza magica romaaa :roma: :daje:

Romulus napsal:
NA 2012 TAZKO :wink: DUFAM ZE NEMAS SEZONU ZA CESENU :D

2012 jsem hrál pár dní a prostě mě nebavila, ty zápasy prostě nejsou taková zábava jako na ProEvu..nebaví mě prostě vzít balon a z třiceti ho napálit jen tak do šibenice aniž bych nějak extra mířil :) ale tohle jsou zbytečný dohady, PESaři nikdy neuznaj kvalitu FIFY a naopak