Osmifinále, Roma-Fiorentina

Roma-Fiorentina: (4-3-3): Stekelenburg; Cicinho, Kjaer, Heinze, Taddei; Gago, Viviani, Greco; Lamela, Totti, Bojan.

Roma-Fiorentina: A disposizione | Substitutes: Curci, Josè Angel, Juan, Pjanic, Perrotta, Borini, Caprari.

všechno špatně

Luis sa asi bal dať Ciciho s Angelom spolu , tak dnes vyskusa Cicinha - aka posledna sanca kopnut si v kariere , inak ten stred pola bude brutalka no ....

ofiko?
divný. já bych tam dal valdese a sundal taddeie. test s cicinhem je mi zahadou, se ho snazi ozivit zas? asi ma pravdu carla, je tam taddei na ukor valdese kvuli cicerovi.
skoda caprariho.

FORZA ROMA ! :daje: :Ok: dufam ze 2 polcas luis posle na ihriski boriniho,sancu by mu dal....hlavna je liga kde musime drzat snuru vyhier,mustva pred nami bohuzial moc nestracaju,ale po pauze vie Rim vzdy dobre zabojovat ,taliansky pohar vyhrat by bolo nadherne,ale tych zapasov vela,by sme sa mohli pysit tou hviezdou.do 60 minuty 2-0 :) a potom to vsetko prestriedat a setrit sily na ligu s cataniou uz v sobotu vecer hrame.ROMA!!! :danko:

Luis asi moc nevěří Curcimu...kdyby byl zdraví Bogdan tak věřím tomu že chytá on...obrana je jakš takš...záloha je silný experiment, hodně bude záležet na výkonu Vivianiho...útok je prakticky v plné síle...kdyby posadil Tottiho a dal tam třeba Caprariho, tak tam bude mít 3 typově stejné hráče (rychlíci, hračičkové) žádného tvořivého hráče..proto hraje Totti...pokud nám sudí hned z kraje někoho nevyloučí, tak bychom měli vyhrát...FORZA ROMA!

Hmm, Cicinho mel v tuhle dobu podepisovat nekde v brazilskym pralese prumernymu ligovymu tymu...Curci me netankuje, Totti je aspon zaruka, ze to berou vazne.

BTW Udinese se na to s Chievem hezky po italsku vykakli.

PS: Hele admini nechcete oddelat to "sticky" ze starych topicu o vyhre v poharu? Nebo jsem sam koho rozciluje, ze je aktualni tema az nekolikaty v poradi, zvlast kdyz uz to je prehistoricka zalezitost.

90210 napsal:
Hmm, Cicinho mel v tuhle dobu podepisovat nekde v brazilskym pralese prumernymu ligovymu tymu...Curci me netankuje, Totti je aspon zaruka, ze to berou vazne.

BTW Udinese se na to s Chievem hezky po italsku vykakli.

PS: Hele admini nechcete oddelat to "sticky" ze starych topicu o vyhre v poharu? Nebo jsem sam koho rozciluje, ze je aktualni tema az nekolikaty v poradi, zvlast kdyz uz to je prehistoricka zalezitost.

driv to sticky nebylo, udelal jsem to sticky aby se to nesmazalo automaticky...

proč ti to vadí? dyť tohle témy by stejně mělo být jediný oranžový, tak to vidíš hned, ne?..

jinak koukám na tom bet365, dík dawerovi, obraz hezkej, nechápu ale proč to nejde zvětšit... škoda

na PC teraz vecer uz nemam pristup momentalne a tu na notebook to seka ak pica kravska,net skurveny pojebany :zed: :zed: :zed: loptu vidim ako rozmazany flacik :zed: idem si najst taliansky online link a budem talianskom-slovenskom prekladaci prekladat,bude prospesnejsie :zed: :zed: pome Roma!

malo vyspaty,seka ak lazijska kurva a jem kalerab.pohodovy vecer :sala: .ako "vidim" a pocujem uz sme mohl prehravat

Greco mě opět neskutečně sere, na něm všecko ztroskotává.. snaží se furt dělat geniality jako Franta, ale prostě to neumí, VEMENO!! Ta obrana je taky povedená zatim :)

nejako sa chlapcom nechce..este ze sa tieto "trapenie" zapasy hraju na 1 zapas a neni ako v spanielsku na odvety...

Romulus napsal:
nejako sa chlapcom nechce..este ze sa tieto "trapenie" zapasy hraju na 1 zapas a neni ako v spanielsku na odvety...
ty odvety byly hrozný... teď už jsou - myslím - jen v semifinále. stejně je to divná organizace...