To bude ještě drama ale snad to urvem
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,760 22 Úno 2024 #22 Na Faraona za mě jasná pencle. Mourinho už by byl na tribuně.
Largo Příspěvků 3,857 22 Úno 2024 #23 Za tohle si proste Feyenoord nezaslouzi postoupit. Nemaj nic. Musime to urvat!
J Jirin Příspěvků 2,750 22 Úno 2024 #26 Largo napsal: Tak jak to vidite? Baldanzi nebo Azmoun? Click to expand... Oba. Dybala už tahá nohy.
Skeči Příspěvků 1,598 22 Úno 2024 #29 Dopředu je to ale strašná křeč. Lukaku má svázané nohy. Tvl víme jak to chodí. Oni nevymysleli nic, ale…. Mám z toho blbý pocit. Ten nešikovnej zákrok na Stefana ve vápně bych pískl klidně. Pojďme to urvat.
Dopředu je to ale strašná křeč. Lukaku má svázané nohy. Tvl víme jak to chodí. Oni nevymysleli nic, ale…. Mám z toho blbý pocit. Ten nešikovnej zákrok na Stefana ve vápně bych pískl klidně. Pojďme to urvat.
Largo Příspěvků 3,857 22 Úno 2024 #30 Taky z toho dneska mam blbej pocit. A hrozne me to stve, protoze Feyenoord nema nic. Ale jako ze vubec nic!!!
Taky z toho dneska mam blbej pocit. A hrozne me to stve, protoze Feyenoord nema nic. Ale jako ze vubec nic!!!
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,760 22 Úno 2024 #31 No... Kdo ty penalty půjde kopat, když Paulo, Faraon i Pelle jsou pryč, to nevím. Paredes, Cristante, Lukaku, Aouar a? Zalewski? Baldanzi? Tohle totiž na gól ze hry už moc nevypadá.
No... Kdo ty penalty půjde kopat, když Paulo, Faraon i Pelle jsou pryč, to nevím. Paredes, Cristante, Lukaku, Aouar a? Zalewski? Baldanzi? Tohle totiž na gól ze hry už moc nevypadá.
Largo Příspěvků 3,857 22 Úno 2024 #33 Rad bydh mel tvuj optimismus. Me ale prijde, nevim proc, ze oni dneska ani moc nechteji…
Largo Příspěvků 3,857 22 Úno 2024 #34 masterhunter napsal: Dáme gól. Zalemu to tam padne. Click to expand... Zalemu? Si snad ani nepamatuju, ze by on dal nekdy gol.
masterhunter napsal: Dáme gól. Zalemu to tam padne. Click to expand... Zalemu? Si snad ani nepamatuju, ze by on dal nekdy gol.
HugoBoss27 Příspěvků 3,810 22 Úno 2024 #35 masterhunter napsal: Dáme gól. Zalemu to tam padne. Click to expand... Je ke smichu
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,760 22 Úno 2024 #36 Tu pátou penaltu půjde kopnout De Rossi osobně. Škoda té Lukakovy šance...
scr Příspěvků 1,818 22 Úno 2024 #37 Pico už jsem řval..pencle loterie no Sent from my iPhone using Tapatalk
Skeči Příspěvků 1,598 22 Úno 2024 #40 To jakože ibě pražský S dojdou dál než my jo? A Sparta ještě s takovou parádou. No jako jsem nervózní jako už dlouho ne.
To jakože ibě pražský S dojdou dál než my jo? A Sparta ještě s takovou parádou. No jako jsem nervózní jako už dlouho ne.