odveta ROMA - Feyenoord

22.2.24
Čtvrtek
21hod
Sport2
Olimpico🔥
:danko:

Pokud to budeme valit fotbalove jako do ted,tak je musime udelat
Hned po nasi hymne budou mit v trenkach

Bove kvuli kartam nic
Dybala plny elanu
Pojdme💪👊

Plus odpočinutý Llorente, Lukaku a Pellegrini, páč hráli jen poločas.

Daje!

Prej se uvazuje o obrane
Mancini Ndicka Smalling Angelino
Ndicka měl chřipku, trénoval jen jednou a není prý 100 pro fit. Prý bude na lavičce. Ale třeba se něco změnilo.:unsure:

Já osobně bych ještě neházel do starého žita Spinu, kolem kterého prý krouží juvemerda. Pořád je to jeden z mála, kdo se nebojí 1v1. Proti Feyenordu důležité áčko.

Jinak capitano pod Danim z necelých 5 zápasů 2+4, což je super stat.

scr

Verim v postup. Svilar v kysne doufám. Pome Forza Roma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ndicka měl chřipku, trénoval jen jednou a není prý 100 pro fit. Prý bude na lavičce. Ale třeba se něco změnilo.:unsure:

Já osobně bych ještě neházel do starého žita Spinu, kolem kterého prý krouží juvemerda. Pořád je to jeden z mála, kdo se nebojí 1v1. Proti Feyenordu důležité áčko.

Jinak capitano pod Danim z necelých 5 zápasů 2+4, což je super stat.
Svilar do brány rozhodně!

Obrana bude OK, ať už tam bude Mancini se Smallingem, Ndickou nebo Llorentem.

Spinu bych do starýho železa taky rozhodně ještě neházel, souhlas.

Roma (4-3-3): Svilar; Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy.

Feyenoord (4-3-3): Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Paixao.
O Svilarovi Daniel na tiskovce řekl, že bude už číslo jedna v bráně 💪😉 to asi všichni tak nějak teď chceme 😉 Rui měl dobré zápasy a děkuju za to co v Římě odchytal rozhodně patřil mezi ty lepší gólmany co Řím měl, ale je čas na mladšího brankáře, který zatím ukazuje dobrý potenciál 😎

Roma: Svilar; Karsdorp, Mancini, Llorente, Spinazzola; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

scr

Dva rychly knaky hned na začátku ať je klid

Sent from my iPhone using Tapatalk

Přijde mi, že sudí neviděl několik jasnejch zákroků na nás. Slot mě vytáčí už z principu, musíme je dneska dát!

hrame utocne a zapas je velmi nervozny,tu cakam cervenu kartu na konci ako vino.........vyborne sme odpovedali na uvodny inkasovany gol ,podme im dat druhy a znova ich dementov vyradit !!! DAJEEEEEE