Navstevnost fóra

Jedenkrát za...

• ...pár hodin (víckrát ne? 1 za den)

Votes: 1 100.0%
  • ...den

Votes: 0 0.0%
  • ...pár dní

• ...týden

• ...dva týdny

• ...mesíc

• ...méne ne? jednou za mesíc

• Total voters
    1
DOOOST CASTO . AK MAM CAS - A TO MAM SKORO VZDY - PRI MOJEJ NELUDSKEJ LENIVOSTI SI ZDVIHNUT ZADOK A NIECO PODNIKNUT AKO NAPR. POMAHAT CHUDOBNYM DETOM V AFRIKE , POZDVIHNUT MORALKU TYRANYCH ZIEN , ALEBO VYVENCIT PSA - KTOREHO NEMAM .

SAMOZREJME BY TO TU CHCELO ESTE ASPON TAKYCH 5 LUDI CO BY SEM PRAVIDELNE PISALI , A NUDA BY NEBOLA - MYSLIM ZE ANI NIEJE . STRIEDAJU SA DNI VELMI PLODNE NA PRISPEVKY , ALE NIEKEDY AJ DOST CHUDOBNE :cry: .

Jsou dny, kdy jsem tu minimálně dvakrát, třikrát denně (to jsou ty klasické), ale mívám období časovýho vypětí, kdy sem třeba vůbec tři, čtyři dny nejdu. Myslím, ?e průměr bude něco mezi jednou a? dvěma návstěvami denně, tak?e jsem zvolil 1x denně, objektivně :).

TottiAS22 napsal:
SAMOZREJME BY TO TU CHCELO ESTE ASPON TAKYCH 5 LUDI CO BY SEM PRAVIDELNE PISALI , A NUDA BY NEBOLA - MYSLIM ZE ANI NIEJE . STRIEDAJU SA DNI VELMI PLODNE NA PRISPEVKY , ALE NIEKEDY AJ DOST CHUDOBNE :cry: .

Če?i (asi i slováci) jsou podle mě dost ne-fórovej národ. Zaregistrovaní jsou, čtou, chodí sem, ale nepí?ou :) To chce čas... :wink:

abych citoval jednoho clena portaleromanistta.it -ja jsem chodim casto, dost ctu a pak napisu nejakou blbost.

SUSIsr napsal:
abych citoval jednoho clena portaleromanistta.it -ja jsem chodim casto, dost ctu a pak napisu nejakou blbost.

:lol: jak se jmenoval? Bimbogino?

Sushi napsal:
SUSIsr napsal:
In total there are 10 users online :: 6 Registered, 0 Hidden and 4 Guests [
spamy.
nebo to je někdo, kdo je zachycen v momentě, kdy je?tě není zalogovanej

btw. todle patří do formazione online

to taky mů?e být... ale kdo se sem loguje? mě to loguje samo..

a patří do formazione online. se? off topic a dostane? BAN, uličníku 8) :lol:

to mi připomíná, ?e to taky klíďa dost moderuje... 8)