klida napsal:v létě jsem to měl jako homepage
TottiAS22 napsal:SAMOZREJME BY TO TU CHCELO ESTE ASPON TAKYCH 5 LUDI CO BY SEM PRAVIDELNE PISALI , A NUDA BY NEBOLA - MYSLIM ZE ANI NIEJE . STRIEDAJU SA DNI VELMI PLODNE NA PRISPEVKY , ALE NIEKEDY AJ DOST CHUDOBNE.
SUSIsr napsal:abych citoval jednoho clena portaleromanistta.it -ja jsem chodim casto, dost ctu a pak napisu nejakou blbost.
tak nejak, borec..Sushi napsal:SUSIsr napsal:abych citoval jednoho clena portaleromanistta.it -ja jsem chodim casto, dost ctu a pak napisu nejakou blbost.
jak se jmenoval? Bimbogino?
SUSIsr napsal:In total there are 10 users online :: 6 Registered, 0 Hidden and 4 Guests [
nebo to je někdo, kdo je zachycen v momentě, kdy je?tě není zalogovanejSushi napsal:spamy.SUSIsr napsal:In total there are 10 users online :: 6 Registered, 0 Hidden and 4 Guests [
8) nech to tak, jak to jeSushi napsal:to mi připomíná, ?e to taky klíďa dost moderuje... 8)
klida napsal:8) nech to tak, jak to je
dostaňme sem toho gastronoma, ať si mů?eme konfrontovat ty názorySushi napsal:ólrajt, počkáme a? přibude pak userů novejch![]()
no ja kdyz nejsem nejak zaneprazdnen tak se sem podivam treba kazdou pul hodinuSushi napsal:Je tu pár nových tváří...co vy?