Navstevnost fóra

Jedenkrát za...

• ...pár hodin (víckrát ne? 1 za den)

Votes: 1 100.0%
  • ...den

Votes: 0 0.0%
  • ...pár dní

• ...týden

• ...dva týdny

• ...mesíc

• ...méne ne? jednou za mesíc

• Total voters
    1

:wink:

:lol:

tak to mně se tam zapletl fejsbůk, hlavně pak italský fórum, nějaký noviny a tak... a xvideos 8) :lol:

Vy Onanovaci . Tu ide o krasu zenskeho tela , a pozerat sa nan , skumat to do najmensich detailov , taktiez ako hovori Mourinho , skumam charakter tych devociek .

Ne , robim si prdel :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Vy Onanovaci . Tu ide o krasu zenskeho tela , a pozerat sa nan , skumat to do najmensich detailov , taktiez ako hovori Mourinho , skumam charakter tych devociek .

Ne , robim si prdel :lol:
přes fotku jí důkladně neprozkoumá?...to se musí ručně :) :wink:

nevím kam to napsat, tak třeba sem

březnová noc, nudy čas, projel jsem si jen tak ze srandy fóra tří konkurenčních klubů (inter, lazzie, viola)

vedle toho, že jsem si opět ověřil, že fanoušci interu jsou uplný hovada... na všech třech se řeší (pokud se vůbec něco řeší), proč lidi nepíšou, proč je tam mrtvo, padají návrhy jako "bavme se o škole atd." nebo topiky "jak oživit fórum?"

no, my na tohle netrpíme, za což jsem rád - thank you all. :wink:

GRANDE LA ROMA
GRANDI I ROMANISTI

PS: Carlo Zampa(TottiAS22): Že na to máš nervy si s těma jelitama psát, nevědí nic o vlastním hnusným černomodrým týmu, ještě aby něco věděli o našem...

vy někdo píšete na ty jejich fora? :shock: ....
nechci se dočkat, že některý to hovado přijde opruzovat tady

to sushi : Sa s nimi snazim aspon trocha dobre vychadzam , a aspon takto trocha skludnit tie vztahy , ale ten frostiee ma vytaca .

Inak ked som o tomto raz pisal , tak som bol oznaceny za blba , co je stale OT . :lol:

Pique napsal:
vy někdo píšete na ty jejich fora? :shock: ....
nechci se dočkat, že některý to hovado přijde opruzovat tady
kdysi jsem se přijlásil na violu a v klidu se s nima chvilku bavil (mám tak 5 postů)
kdysi jsem se přihlásil na inter a poslal tam video jejich krádeží (mám tak 2 posty)
na lazio se nepřihlásím nikdy :lol: ale dá se to číst i bez přihlášení
na jiný fóra jsem nenarazil a hledat je nebudu...

Nadobudol som dojmu, že nás sem chodí už relatívne dosť, ale vzhľadom na to, že väčšina prispievateľov nieje schopná do topicu o zraze napísať ani prosté "seriem na to," alebo whatever, obávam sa, že ako komunita sme žalostní.

Len dúfam, že je to vinou relatívne nízkeho veku značnej časti našej "populácie."

Ak nie, tak to vyzerá že vyhynieme. :) :roll: