Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

Nejspíš přijedu, ale na 100% to slíbit nemůžu. Snad se židle i místo u stolu najde :oops:

Prozatímní seznam... POTVRZENÍ VELKÝM
Roma-Udinese 9/3/2012

1 SUSHI
2 KLIDA
3 SUSISR
4 90210
5 MEXES
6 SKEČI
7 LARGO
8 SCR
9 TONY
10 MARITAZZI
11 RICHIE
12 PASTA
13 MAX
14 GON138 (nejspíš jo)
15 PIGI

richieho kamarád?
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES

OK, ZEJTRA JDU ZAMLUVIT 15-16 MÍST. tak dávejte vědět, kdyby cokoliv...

:Ok: mezitím bones mi psal, že spíš nepřijde, takže...:

Prozatímní seznam... POTVRZENÍ VELKÝM
Roma-Udinese 9/3/2012

1 SUSHI
2 KLIDA
3 SUSISR
4 90210
5 MEXES
6 SKEČI
7 LARGO
8 SCR
9 TONY
10 MARITAZZI
11 RICHIE
12 PASTA
13 MAX
14 GON138 (nejspíš jo)
15 PIGI
16 richieho kamarád

zbývá ANTONELLO VENDITTI... takže OK, ZEJTRA JDU ZAMLUVIT 16 MÍST. tak dávejte vědět, kdyby cokoliv...

tak pánové, byl jsem dát rezervačku pro 16 lidí. stálo mě to litr, takže se pokuste přijít, pokud to půjde, jinak ho už neuvidim. přijďte prostě!

trošku jsem se tam koukal, prý nám to asi daj na plátno velký (ale jinak jsou tam velký televize). pivo tam stojí nějaká 11ka 39 Kč, pak tam maj nějaký spešl píva i nealko pivo, kdyby někdo řídil. maj tam jídlo, pizzy, hamburgry i jiný, tak od 130 korun, ale průměrně spíš tak za 150 aspoň, aby se člověk najedl. k tomu jídlu: prý nám můžou připravit nějaký jídlo hromadně, kdybychom měli zájem. máme zájem? nebo si dáte ty pizzy apod.? musel bych tam zavolat.

je to nekuřácký, ale dá se jít do vedlejší místnosti malý na cígo. na cígo teda o 15 metrů dál, hezky v teple, ne venku. to se snad přežije a max mi aspoň nebude nadávat, že hulim jak fabrika.

rezervačka je na 20:00, ale můžete přijít i dřív. respektive můžeme. já asi půjdu dřív. aspoň předtim ještě pokecáme. ok? před náma je tam nějaký rugby, ale to je fuk, sednem si dál od plátna a pak se posunem, až přijde čas.

adresa je V TÝNSKÉ ULIČCE. ze staromáku kolem týnskýho chrámu (budete ho mít po pravý ruce), pak doleva do týnský uličky a asi po 25 metrech po levý straně je sportbar. naopak pokud půjdete z náměstí republiky, tak doleva kolem kotvy, pak do jakubský, projdete takovou malou bránou nebo co to je a přijdete z druhý strany k tomu týnu, takže naopak se dáte na konci malou uličkou doprava a jste tam. najděte si to na mapě.

doufám, že nebudete nikd držkovat, že tam je drahý pivo, vlhkej vzduch nebo středoevropskej čas, protože na to nejsem fakt zvědavej. taky budu rád, pokud si dáte nějaký to pivko a někdo i jídlo, nakonec ceny těch pizz atp. nejsou tak hrozný, jinak budu já vypadat jako kretén, že tam vedu školku.

no, to je prozatím asi všechno. dotazy?

web: www.sportbar.cz

taky jsem mu to říkal, ale je pravda, že to je v podstatě na staromáku, takže se to dá čekat a v porovnání s okolím je to vlastně ještě dobrý... maj tam prej drahej nájem. co naděláš..

:mrgreen: Neboj, takhle to dělám v létě, rovnou z plasmy do letenskejch sadů a pak už je to vždycky velkej otazník, po dvou pivech většinou hotovo. :mrgreen:

No kousek od Staromáku tak to pivko ještě jde, pošli Sushi pošli mi prosím číslo na sebe PM zprávou, kdybych se někde ztratil tak at nemusim volat na 158 :D nebo kdybych něco potřeboval

Já budu v Praze od dopoledních hodin, takže se najím někde v průběhu. Ale dal bych nějakej sraz dřív, pokud budete někdo pro...
Jinak dobrá práce při organizaci :Ok:

Tony napsal:
vy ste teda +420 atd ?
jj :Ok:

Largo napsal:
Já budu v Praze od dopoledních hodin, takže se najím někde v průběhu. Ale dal bych nějakej sraz dřív, pokud budete někdo pro...
Jinak dobrá práce při organizaci :Ok:
no, to se ještě uvidí, jak to vyjde... :mrgreen: jinak já se klidně sejdu s někým dřív, skeči jede ze stejnejch končin jako já, tak bychom se taky mohli nějak napojit... to se asi domluvíme až třeba den-dva předem, teď je ot brzo...

90210 napsal:
Dame to zradlo hromadny teda?

spíš asi ne, koukám. mně je to jedno, jsem pražskej, najim se doma a tak si dám třeba burger, když bude hlad...

Jsem se na tréninku dozvěděl, že z Prahy musim na slučku do Mochova, ale nejpozdějš do osmi jsem na místě, takže chci svojí židli číslo 10! S Largem bych se klidně sešel, ale budu mít tak od dvou zápas, píčou ke zdi.