Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

Ha! Tak jsem zase zpět. Koukám, že pokračuju ve své stabilní foro-formě, kdy tu půl roku jsem a půl roku ne.

Hm, když jsem tu byl naposled, horlivě se zde diskutovalo, jestli Zeman ano nebo ne :D A horlivě se diskutovat nepřestalo. No, když on Zdenda je takový kus vola... Hovno hovno, a když už to fakt vypadá zle, rozpáráme Palermo 4:1. Ono to totiž, pánové, není tak, že bych Řím nesledoval. Viděl jsem letos asi 3-4 zápasy, jen prostě odkládáš tu prezenčku na foru, protože ti chybí napřed 2, pak 3 a nakonec 5 měsíců účasti. V létě nebyl čas sem chodit a pak už se to vezlo. No, ale navzdory diplomce, praxi a povinnostem jsem zpět a věřím, že už tu zas chvilu pobudu.

Btw. co třeba vánoční sraz 22.12. v GialloRosse spojeným se zkouknutím zápasu AS Roma - AC Milan? Hm?

vtedy mám posledné nástročné narodeniny , takže by ste mi mohli priniesť aj niake dárky .... :obo:

by som možno došiel , vždy ma lákalo prespať niekde na Florenci

Super! Když jsem se někdy v červnu z fóra odmlčel, o tobě, Marritazzi, jsem v životě neslyšel. Tak tě chci pochválit za obdivuhodnou redakční činnost na Skečiho webu, obecně to tam máte moc pěkné. Jak jsem nechodil sem, občas jsem naopak zašel tam. Sice tvé názory na Zdenka jsou pro mě přespříliš brutální, já ho mám pořád celkem rád a spíš sdílím Tottiho názor na věc, ale to, že máš jiný názor (navíc, když to ty strašný nervy doopravdy jsou), ještě neznamená, že si necením tvé práce. Žere to určitě kravskýho času, takže klobouček a díky :)

Díky za pochvalu, budu se to snažit ještě zlepšit a přidávat ještě taktické rozbory a tak. Jak ale řikáš, žere to hrozně času a je problém to kombinovat s mým fotbalem, školou atd. Co se týče těch názorů. Jasně, chápu a vím, že hodně z vás ho má rádo, ale radši napíšu do článku svůj názor a nechám prostor pro diskuzi, než abych psal jen suše o zápase a bez nějaký hodnotící stránky.

Je to taková taktika...stačí se v článku do něčeho nebo někoho opřít (prostě názor redaktora) a ono to pak přinutí něco napsat do komentáře...ale k tomu srazu:

Potřeboval bych to vědět hodně dopředu, jelikož byste určitě plánovali víkend a mě se spíše hodí všední dny, jelikož mám víkendy vždy obsazený, proto hodně dopředu bych to potřeboval vědět.

Jinak bych navrhoval udělat něco jako certifikovaný fanoušek AS Roma...mohlo by se to nějak zdůraznit u nicku na webu nebo tady na fóru. Zkrátka by se tak poznali ti, kteří byli někdy na nějakým ASR srazu. No, kolegové z SK by to měli těžší, ale určitě by se to nějak dořešilo.

Carlo: Florenc je asi pro Tebe fajn :mrgreen: Ale ty hotely tam jsou pěkně předražený...Taji na Ládví je takovej pěknej penzionek, kde chtěj 500,- za jednoho na noc (lepší než ubytovna). Mohli bychom pak třeba spolu metrem :mrgreen:

to nevidím dobře, státnice + diplomka + vánoce + kámoš má narozky a každej rok je pravidelně párty

nevidim to dobře, co se mě (a bráchy) týče :?

sraz jsem pro, ale mně by se hodil tak únor březen...

btw good to see you, richie... den na hovno, co.

Tento datum, mne osobne velmi nevyhovuje, ale dosiel by som, keby ze sa navrhne nieco podobne. :) len na iny datum

Jasné. Díky, Sushi. Koukal jsem prostě na kalendář, aby se taky dával nějakej slušnej mač. A tohle byl Milán, před vánocema, pátek, tak jsem si říkal proč ne. Já odevzdávám, obhajuju a státnicuju až v květnu/červnu, takže když to bude ideálně únor nebo ještě i ten březen (ale ne později), tak v pohodě. Přišel jsem, tak jsem nahodil návrh, jakože abyste viděli, že na vás neseru úplně. Tož popřemýšlejme, projeďme kalendář ještě jednou a vyhlašme to zavčas. Nemusí to být toho ten AC Milan 22.12., ale klidně později. Víkend okolo 17.2. je tam Juventus. Jen to nenechejme chcípnout!

Ja bych byl pro zajit normalne na pivko v tydnu bez sledovani fotbalu, coz ale asi neni atraktivni program pro mimoprazsky.

klidně oboje.

ale jinak se nevažte na mě, můžete se srazit klidně před těma vánocema a pak na jaře znovu :mrgreen:

Já jsem určitě i pro ten převánoční termín i klidně pro pivo v tejdnu, zejtra napíšu matiku a nastanou zase zlé časy. :mrgreen:

Ale neserte na nas slovakov, my chceme prist, len nie den pred vianocami, bo stravim cely den cestovanim domov potom.

několik

brácha
gon 138 (nechodí sem, kluci ho znaj)
vosa (nechodí sem, kluci ho znaj)
max
sem tam klida
sem tam 90210
maritazzi
ty (skeči)
bones

určitě na někoho zapomínám

klida napsal: