Mikina AS Roma

Menší OT, ale nevim kam jinam s tim.
http://aukro.cz/kappa-as-roma-pedvin-pantofle-eur-44-uk-9-5-i3002906215.html
z hecu už mám jedny koupený, zejtra by mohli přijít, tak pak dyftak hodim foto

V létě sem si kupoval ve Sportisimu k moři žabky, neznačkový a přišli mě na 350, takže tohle už nějak přežiju...jen mám strach z toho jak budou vypadat na noze, aby to nebylo jak pšst na oko

pantofle ani nie za 5kilo a zda sa vam to vela? ja som si pred 10r kupoval slapky v Nike za asi 1300Kc a mam ich doteraz ale uz ich nosim iba na doma

Tak už je mám na hnátách a nevypadaj špatně, dokonce vypadaj líp, než sem předpokládal :smoke:

scr

tak jsem si objednal mikci z kappa store, tak jsem zvedavej co to bude zac :)

scr

mikcu uz mam doma a je super...jen ma jednu chybku ma moc vysokej limec...nevim zda to navrhovali pro zirafy, nebo se to ma proste nosit vohrnuty a zozeply :)

Tony napsal:
scr napsal:
tak jsem si objednal mikci z kappa store, tak jsem zvedavej co to bude zac :)

tam su este rimske veci? odkial to mas? daj link
chcel som tuto bordo bohuzial mali len velkost XXL tak som si zobral bielu v Lku to AS Roma som pracne dal dole a nechal nasit len "R" a dozadu za krk som nechal nasit "AS" ale asi sa opakujem :daje:

scr napsal:
mikcu uz mam doma a je super...jen ma jednu chybku ma moc vysokej limec...nevim zda to navrhovali pro zirafy, nebo se to ma proste nosit vohrnuty a zozeply :)
mozno ten limec je trochu dlhy ale ja s tym nemam problem zalezi ako je vonku. Pokial si mikinu dam pod vetrovku tak limec mam hore. Pokial mam len mikinu a vonku vylozene nefuka vietor tak urcite limec ohnem aby som nevyzeral ako poniektori pupuši co to tak nosia.

bartne napsal:
to dufam :) coze sa ti prihodilo takeho?
někde jsem to tu psal. Došla mi menší mikina, tak jsem jim to musel vracet. Komplikace navíc. Nakonec jsem na tom ještě vydělal, protože z původního 154 eurového nákupu mi vrátili 20 eur, takže jsem měl dopravu zdarma a ještě jsem dostal prachy.

tak snad sa mne nic take neprihodi :) a dres, polokosela a tricko, potom nalepku :roma: lebo mam doma len sal a ze ako darcek k narodkam a meninam si objednam nebudem zgrlosit :joooo: