scr napsal:tak jsem si objednal mikci z kappa store, tak jsem zvedavej co to bude zac
chcel som tuto bordo bohuzial mali len velkost XXL tak som si zobral bielu v Lku to AS Roma som pracne dal dole a nechal nasit len "R" a dozadu za krk som nechal nasit "AS" ale asi sa opakujemTony napsal:scr napsal:tak jsem si objednal mikci z kappa store, tak jsem zvedavej co to bude zac
tam su este rimske veci? odkial to mas? daj link
mozno ten limec je trochu dlhy ale ja s tym nemam problem zalezi ako je vonku. Pokial si mikinu dam pod vetrovku tak limec mam hore. Pokial mam len mikinu a vonku vylozene nefuka vietor tak urcite limec ohnem aby som nevyzeral ako poniektori pupuši co to tak nosia.scr napsal:mikcu uz mam doma a je super...jen ma jednu chybku ma moc vysokej limec...nevim zda to navrhovali pro zirafy, nebo se to ma proste nosit vohrnuty a zozeply
někde jsem to tu psal. Došla mi menší mikina, tak jsem jim to musel vracet. Komplikace navíc. Nakonec jsem na tom ještě vydělal, protože z původního 154 eurového nákupu mi vrátili 20 eur, takže jsem měl dopravu zdarma a ještě jsem dostal prachy.bartne napsal:to dufam coze sa ti prihodilo takeho?