Mikina AS Roma

Dnes ráno po cestě do práce, jsem se stavoval v trafice na Ládví a vidím borce, co tam prodává, že má mikinu AS Roma. Tak se ho ptám, fandíš AS Řím? A on, že né, že to má jen jako mikinu. Takže Sushi, ta mikina, kterou Ti v pátek ukradli, protože si se zase tak ožral, žes ani o světě nevěděl, tak jí nosí tenhle chlápek. Je to trafika pod Lapákem. Ale hurry up! Když mi řekl, že nefandí, tak jsem na něj hodil vražednej pohled, takže mu možná došlo, že si pro tu mikinu přijdeš...Může vzít čáru nebo tak něco. Když to takhle půjde s Tebou dál, blíží se zima, přijdeš tak i o šálu třeba. :sala:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si děláte kozy, ale předevčírem nám vybrali kolárny, kdo ví, jestli jsem tam neměl i zapomenutou mikinu... jaká to byla? :mrgreen:

Sushi napsal:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si děláte kozy, ale předevčírem nám vybrali kolárny, kdo ví, jestli jsem tam neměl i zapomenutou mikinu... jaká to byla? :mrgreen:
Světle růžová od AVONu?

Né nic, jen jsem poukazoval na to, že zrovna tady u nás je další fan ASR a ono hovno. Jen náhoda, přeci jenom, tyhle mikiny se tu moc nevidí. V albertu jsem zas viděl vocase v dresu Interu a z metra se mnou vystupoval další v mikině Juvehnusu. Nějaká itaprovincie tady asi...

stane se to málokdy, o to větší mám pak radost jednou za čas aspoň :lol:

teď nedávno jsem viděl v tv někoho s mikinou AS, kde to bylo.. JO, OKRESNÍ PŘEBOR - FILM! ale byla fake :lol:

máte-li to někdo v kompu, udělejte screenshot!

Už možná vím kdo. Není to takovej ten šampon, co si v díle s Trojanem na začátku kope v tělocvičně s halákem a Trojan mu to zakopne, že prý tohle dlouho nebude potřebovat?

scr

Prodam mikcu AS od Kappy je to L ko a mel jsem ji na sobe jen jednou...stala tusim dvojku...ted ji dam za 500