Mikina AS Roma

stala me 1999 kc, v Brne v Kappe a davali k tomu ksiltofku :D, akorat jak je to pismo a znaky obtahly bile, tak ja to mam cerne...

jo ta je pěkná, jen pokud si vzpomínám, ten znak je takovej trošku moc chlupatej :lol: a především tam měl bejt znak AS... ale je hezká :wink:

Sushi napsal:
jo ta je pěkná, jen pokud si vzpomínám, ten znak je takovej trošku moc chlupatej :lol: a především tam měl bejt znak AS... ale je hezká :wink:
nn...jen trosku chlupatej je napis Roma jiank v poho...a je tam znak as akorat ne ten co maji tedka... je husta :)

Giovanni napsal:

stala me 1999 kc, v Brne v Kappe a davali k tomu ksiltofku :D, akorat jak je to pismo a znaky obtahly bile, tak ja to mam cerne...

Díkec za nabídku. Bohužel nejsem zastáncem velkých nápisů, mám radši decentnější věci. Bez toho nápisu ROMA bych ji určitě vzal, nebo kdyby byl menší. Třeba zlákáš někoho jinýho. :)

Odstrc napsal:
Giovanni napsal:

Díkec za nabídku. Bohužel nejsem zastáncem velkých nápisů, mám radši decentnější věci. Bez toho nápisu ROMA bych ji určitě vzal, nebo kdyby byl menší. Třeba zlákáš někoho jinýho. :)
:lol: ja ji nenabizel, jen sem se chlubil :wink:

inak nejaka dobra rada na veľkosť? lebo keď pozerám niekto písla že keď nosíšL tak si kúp XL.... a mám doma mikynu kappa XL a je mi veľka o číslo a teraz pozerám veľkostnú tabuľku kappa a XL obvod hrudníka 104 a keď merám ako merám ta XL (104 hrudník) mi príde len tak tak :mrgreen: to aby som ani nepribral gram :zed: a XXL veľkosť v tabuľkach kappa 104-112,inak nosím XL trička mikyny rôzne značky ... a sú my volné :mrgreen: slúšal som tričko XXL a však vtom som zas utopený :D to by my nevadilo u dresu ale to tričko bolo moc dlhé skoro jak sukňa, asi bude najrozumnejšie behnuť do nejakej kappy a tam skúsiť XL XXL ? to yb malo bytť to isté nie tričko dres :mrgreen: alwbo máte nejaké užitočné rady poprípade akú mate veľkosť dresu a drudníka.... nerad by som kúpil a bolo by my to malé lebo veľké :aaaa:

polo L mi je takový větší (=hodně velký), mikina L mi je dobře (=větší jenom o kousek)

bartne napsal:
a nosiš normálne L a polo L je trošku väčšie? s dresom nemáš skúsenosti?

dres jsem koupil nějakej z hongkongu asi za 17 eur, ten mam slušně obtaženej, ale nevim, jestli to je Mko nebo Lko

scr

nejlepe zaject si do Rima a tam si nekde v nejakym fanshopu mikcu ci triko koupit a je to :)

kupil som v Brne po Novom roku bielu mikinu na hrudi je oranzovym AS ROMA. Velkost L jako Large z 2300KC bola zlacnena na 1300 chcel som skor tu vinovu farbu ale nema li Lko i tak ale spokojnost

mne tiez kus vadi ten napis AS ROMA cez celu hrud tak ale co uz ked ine model nebol a neber to za 1300KC kor ked som este nemal ziaden model od :roma: tohto sezonne veci sa mi paci s tym decentym ASR tie mikiny su pekne a tiez sa mi pacia tie cierne pola tam sa super vynima znak :roma:

ErPupone napsal:
mne tiez kus vadi ten napis AS ROMA cez celu hrud tak ale co uz ked ine model nebol a neber to za 1300KC kor ked som este nemal ziaden model od :roma: tohto sezonne veci sa mi paci s tym decentym ASR tie mikiny su pekne a tiez sa mi pacia tie cierne pola tam sa super vynima znak :roma:

Kde? V Intersportu? Mně se právě ta bílá líbí moc...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
ErPupone napsal:

Kde? V Intersportu? Mně se právě ta bílá líbí moc...
Nie v Kappa bol som aj v Campus Square ale tam mali iba XXL a potom v cetri som bol v Jánskej ale tak pekna je ta biela mozno ze je aj krajsia ako ta vinova