nn...jen trosku chlupatej je napis Roma jiank v poho...a je tam znak as akorat ne ten co maji tedka... je hustaSushi napsal:jo ta je pěkná, jen pokud si vzpomínám, ten znak je takovej trošku moc chlupateja především tam měl bejt znak AS... ale je hezká :wink:
Giovanni napsal:![]()
stala me 1999 kc, v Brne v Kappe a davali k tomu ksiltofku, akorat jak je to pismo a znaky obtahly bile, tak ja to mam cerne...
Odstrc napsal:Giovanni napsal:![]()
stala me 1999 kc, v Brne v Kappe a davali k tomu ksiltofku, akorat jak je to pismo a znaky obtahly bile, tak ja to mam cerne...
Díkec za nabídku. Bohužel nejsem zastáncem velkých nápisů, mám radši decentnější věci. Bez toho nápisu ROMA bych ji určitě vzal, nebo kdyby byl menší. Třeba zlákáš někoho jinýho.![]()
bartne napsal:a nosiš normálne L a polo L je trošku väčšie? s dresom nemáš skúsenosti?
ErPupone napsal:mne tiez kus vadi ten napis AS ROMA cez celu hrud tak ale co uz ked ine model nebol a neber to za 1300KC kor ked som este nemal ziaden model odtohto sezonne veci sa mi paci s tym decentym ASR tie mikiny su pekne a tiez sa mi pacia tie cierne pola tam sa super vynima znak
![]()
Nie v Kappa bol som aj v Campus Square ale tam mali iba XXL a potom v cetri som bol v Jánskej ale tak pekna je ta biela mozno ze je aj krajsia ako ta vinovaIL PRINCIPINO (Richie) napsal:ErPupone napsal:mne tiez kus vadi ten napis AS ROMA cez celu hrud tak ale co uz ked ine model nebol a neber to za 1300KC kor ked som este nemal ziaden model odtohto sezonne veci sa mi paci s tym decentym ASR tie mikiny su pekne a tiez sa mi pacia tie cierne pola tam sa super vynima znak
![]()
Kde? V Intersportu? Mně se právě ta bílá líbí moc...