Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Carlo napsal:
Code:
http://www.profutbal.sk/clanok124711.htm

zabudnite na fotky a kamery ....

to je snad zlí sen!!!člověk jede jednou za život na AS, nebude hrát Totti, DDR, Pizarro a další hvězdy a ke všemu se ještě nesmí fotit!!!...já ten lístek snad ještě prodám :x :evil:

Carlo napsal:
Code:
http://www.profutbal.sk/clanok124711.htm

zabudnite na fotky a kamery ....

Návštevníkom odoberú všetky predmety, zobrazené na zadnej strane vstupenky (fľaše sklenené alebo aj plastové, parfumy, omamné látky, pyrotechnika, fotoaparát, kamera, dáždnik...).

bože to jsou zmrdi

fotky se nesměj dělat, tirbuna neni krytá, deštník je zakázanej. co to je kurva za prales ta bratislava? nemluvě o tom že popis na tom linku jak házíš je jak pro idioty. s lístkem se nesmí jít ven, jinak tě nepustěj dovnitř. fakt? kurva, to by jeden neřek. doprdele.

začínám bejt nasranej, zamrdaná zkurvená organizace a to ještě ležim v posteli

já totiž asi mám ve foťáku bouchačku jak ten frajer z osobního strážce a budu střílet po weissovi, whitney houston a belasí šlechtě

jinak my jedeme ráno, kdo chce ať mi píše... uvidíme kde zrovna budeme co dělat

mi staci ze nebude hrat pizarro a de rossi :zed: totti snad nastupi :oops: ...aky stadion taka organizacia ,cloveka zmoknut nechaju :lol: .....o par hodin nebudem vidiet tottiho na fife,sekajuci link,fotku v clanku ale na vlastne oci :daje: :sala: FORZA ROMA :roma:

Frančí vypadá dobře

probabili:
Stekel - Čičina, Burdisso, Heinze, JÁ - Perrotta, Viviani, Brighi - Boriello, Totti, Božan

scr

jestli je neporazej aspon 3:0 tak at dou uz prdele :) Jinak mam uz koupenej listek na brezen na AC-AS, tak kurva at se snazej at tam nejedu pro prohru:)

scr

Francesco Totti AS napsal:
scr napsal:
jestli je neporazej aspon 3:0 tak at dou uz prdele :) Jinak mam uz koupenej listek na brezen na AC-AS, tak kurva at se snazej at tam nejedu pro prohru:)

jak si ho sehnal?

internet....popravde ani ja sam nevim, takze ti nereknu blizzsi info, protoze to objednavala pritelkyne meho kamarada jemu k narozkam a ona pracuje v nejake agenture cestovni ci co...ale zjistim..kazdopadne vyjde lupen na slusny misto na 70ecek

Francesco Totti AS napsal:
myslíte že s tím foťákem nás tam fakt nepustí?...já bych to riskl

a vies otom ze ak to nevíde tak ten foták už neuvidíš ?

Som akurat došiel , super že som Vás niektorých aj osobne spoznal aj ked to bolo celé také narýchlo , výkon dost otras , som sklamaný aj ked som to čakal , páčil sa mi Viviani - z toho def.štítu si to pekne celkom ošéfoval a má dobré prihrávky a pasy , fakt mi pripomínal toho Xabiho Alonsa :O , Cicinho prvý poločas najma , Bojan velmi strácal , Okaku si oblúbili aj Slovanisti , velký silný útočník , niečo mu ale ešte chýba ....

SLOVAN ,SLOVAN VAFFANCULO :daje:
výsledek mě mrzí ale ten zápas jsem si užil...akorát jsem seděl v obležení Slovanistů takže jsem si ani moc nezařval :( :)