Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

tak jsem se díval přes Ticketportal kolik je tam ještě volných míst a je skoro vyprodáno :shock: B sektory uplně plné :daje: doufám že plné Římanů :sala:

Sushi napsal:
Tony napsal:
Sushi napsal:
začínám se fakt bát jak to bude vypadat:

záloha - DDR karty, Pizarro sval (měsíc out), Greco sval (ještě furt out), Perrotta kotník (možná out), Brighi sval (možná out), z Taddeie už je vlastně bek, Simplicio už vlastně neni, Lamela ještě neni

sumá sumárum, pokud se aspoň Simo uzdraví, záloha bude asi Perrotta-Viviani-Verre. Chápete? perrottavivianiverre!!! ne DDR-Peq-Lamela. začínám se bát nějaký ostudy.

Slovan ma v utoku seba, nemas sa coho bat, a este ak k nemu pridaju halenara, fakt bez obav.

košice taky byly mančaft nekopů...

Lenze kosice su trochu ina natura, slovan do toho pojde aok majster svet naarozdiel od kosic.

proti nám? no to ti nevim... weiss taky neni uplnej debil ne?

ja bych se slovanu nikdy nebal, vlastne ani ted, ja se bojim toho s cim vyrukujeme my.

Sushi napsal:
proti nám? no to ti nevim... weiss taky neni uplnej debil ne?

ja bych se slovanu nikdy nebal, vlastne ani ted, ja se bojim toho s cim vyrukujeme my.

Jo, vlastne, Weiss... Godzi ma, to je jasne, ale ci ukaucuje klub, co ja viem... uvidime jak to dopadne no, necakam vela od slovana, a my,co ja viem... ta nasa priprava... 0-3 0-3 1-0 1-0 , bieda podla mna...

smurfik napsal:
ErPupone napsal:
smurfik napsal:
tak to rozmyslam, ze by som do bratislavy aj siel. takze kto kazdy ideme? :daje:
ja idem z Lucecna uz mam aj listok zatial som sam, ale nemam odvoz a mozno by chcel ist aj kamarat. odkial ides?

ja by som siel z ke/mi, len ma ta cesta odradza (plus to, ze je to skurvena bratislava) :?

hmm tak to treba zvazit no..

Muze to dopadnout jakkoliv, Slovan klidne muze vyhrat, coz by me fakt neprekvapilo.

já četl teď viviani-verre-SIMPLI

nicméně mě točej dvě věci

zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy.
zadruhý, chtěl jsem vidět pizarra a DDR, jeto do blavy na výše uvedenou trojici je zvláštní.

nakonec ale budu rád, když vyhrajeme a zejména pokud to bude dobrej fotbal z naší strany. doufejme...

Sushi napsal:
já četl teď viviani-verre-SIMPLI

nicméně mě točej dvě věci

zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy.
zadruhý, chtěl jsem vidět pizarra a DDR, jeto do blavy na výše uvedenou trojici je zvláštní.

nakonec ale budu rád, když vyhrajeme a zejména pokud to bude dobrej fotbal z naší strany. doufejme...
taky mě štve že tam nebude DDR a David :( doufám že Totti se ještě nezraní...ta záloha bude zvláští (osobně nevím co Luis vidí na Verrem) ale já věřím že je převálcujem hlavně naší ofenzívou

Sushi napsal:
zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy. .
očekávám je
Sushi napsal:
zadruhý, chtěl jsem vidět DDR.
to jednoznačně a dost mi to narušuje takový nějaký nadšení z toho
Sushi napsal:
hlavně ať z toho není ostuda, beru i remízu 4:4, když dá Frančí hattrick, Dosoudilovi housle a na čtvrtej nahraje Caprarmu do prázdný

S takouto zálohou to vidím na neprehru domácich, bohužiaľ. Ona je hodne dôležitá skúsenosť a tú v zálohe teda fakt mať nebudeme. A vlastne ani kvalitu. :roll:

Tak moc potrebujeme minimálne jedného záložníka, že je to až do plaču.

klida napsal:
Sushi napsal:
zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy. .
očekávám je
Sushi napsal:
zadruhý, chtěl jsem vidět DDR.
to jednoznačně a dost mi to narušuje takový nějaký nadšení z toho
Sushi napsal:
hlavně ať z toho není ostuda, beru i remízu 4:4, když dá Frančí hattrick, Dosoudilovi housle a na čtvrtej nahraje Caprarmu do prázdný
:lol:

no aspoň by bylo nač koukat...

CARLO ZAMPA DÁ ZÍTRA VĚDĚT, JAK NA TOM V BLAVĚ BUDE S ČASEM A TAK... JE TU NĚKDO, KDO BY SE S NIM RÁD SETKAL, VYFOTIL, TAK NĚCO? ABYCHOM TO NĚJAK ZORGANIZOVALI. NEBO POKUD NE, TRHNĚTE SI NOHOU, NO PROBLEM.

LET ME KNOW

:sala:

Ja by som radšej fotečku s Tottim, keď už. Sushi, keď to vybavíš, máš lístok zadarmo.

Ďakujééém. :mrgreen:

joo, tak to je zejtra jeď přivítat na letisko :wink: zjisti si kdy přilítá charter z Říma a do toho