tak jsem se díval přes Ticketportal kolik je tam ještě volných míst a je skoro vyprodáno :shock: B sektory uplně plné
doufám že plné Římanů 

Sushi napsal:Tony napsal:Sushi napsal:začínám se fakt bát jak to bude vypadat:
záloha - DDR karty, Pizarro sval (měsíc out), Greco sval (ještě furt out), Perrotta kotník (možná out), Brighi sval (možná out), z Taddeie už je vlastně bek, Simplicio už vlastně neni, Lamela ještě neni
sumá sumárum, pokud se aspoň Simo uzdraví, záloha bude asi Perrotta-Viviani-Verre. Chápete? perrottavivianiverre!!! ne DDR-Peq-Lamela. začínám se bát nějaký ostudy.
Slovan ma v utoku seba, nemas sa coho bat, a este ak k nemu pridaju halenara, fakt bez obav.
košice taky byly mančaft nekopů...
Sushi napsal:proti nám? no to ti nevim... weiss taky neni uplnej debil ne?
ja bych se slovanu nikdy nebal, vlastne ani ted, ja se bojim toho s cim vyrukujeme my.
smurfik napsal:ErPupone napsal:ja idem z Lucecna uz mam aj listok zatial som sam, ale nemam odvoz a mozno by chcel ist aj kamarat. odkial ides?smurfik napsal:tak to rozmyslam, ze by som do bratislavy aj siel. takze kto kazdy ideme?![]()
ja by som siel z ke/mi, len ma ta cesta odradza (plus to, ze je to skurvena bratislava) :?
SUSIsr napsal:just FYI hraci Rima leti charterem do Blavy 17.8
klida napsal:Bertolacci - Brighi - Verre, to půjde
Brighi je out, ne?klida napsal:Bertolacci - Brighi - Verre, to půjde
taky mě štve že tam nebude DDR a DavidSushi napsal:já četl teď viviani-verre-SIMPLI
nicméně mě točej dvě věci
zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy.
zadruhý, chtěl jsem vidět pizarra a DDR, jeto do blavy na výše uvedenou trojici je zvláštní.
nakonec ale budu rád, když vyhrajeme a zejména pokud to bude dobrej fotbal z naší strany. doufejme...
očekávám jeSushi napsal:zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy. .
to jednoznačně a dost mi to narušuje takový nějaký nadšení z tohoSushi napsal:zadruhý, chtěl jsem vidět DDR.
hlavně ať z toho není ostuda, beru i remízu 4:4, když dá Frančí hattrick, Dosoudilovi housle a na čtvrtej nahraje Caprarmu do prázdnýSushi napsal:nakonec ale budu rád, když vyhrajeme a zejména pokud to bude dobrej fotbal z naší strany. doufejme...
klida napsal:očekávám jeSushi napsal:zaprvý, s takovou nezálohou nám může slovan klidně nadělat problémy. .
to jednoznačně a dost mi to narušuje takový nějaký nadšení z tohoSushi napsal:zadruhý, chtěl jsem vidět DDR.
hlavně ať z toho není ostuda, beru i remízu 4:4, když dá Frančí hattrick, Dosoudilovi housle a na čtvrtej nahraje Caprarmu do prázdnýSushi napsal:nakonec ale budu rád, když vyhrajeme a zejména pokud to bude dobrej fotbal z naší strany. doufejme...