Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Aby ste vedeli, skoro som dostal infarkt.

Totiz, 5 listkov som zarezervoval na moj profil na ticketportale, klasika. Kedze som ale potreboval este 4, tak som vytvoril ucet este fotrovi a nan objednal ten zvysok.

Dobehol som na pobocku aj s mojim ctenym nadriadenym, ktory sa rozhodol, ze teda skocime niekam na kafe. Tak som sa pekne na dievcinu v kase usmial, odovzdal cislo rezervacie... prd prd... 5 lupenov v ruke.

Potom jej hovorim, ze tu ma este 4 moj otec, ci ich mozem za neho prevziat. Ona, ze pokial viem osobne udaje a cislo rezervacie, tak neni problem. Tak som to nanu vysypal, ona si to pekne nadatlila do kompu a s podivnym vyrazom mi zahlasila, ze tuto rezervaciu ma pani Psenakova Katarina, z Banskej Bystrice.

Ja samozrejme hned na nu, ze sa urcite odrbala, nech to zada este raz. Tak aj spravila a potvrdila mi prve zistene.

Mierne sokovany hovorim, nech mi teda da nejake 4 miesta niekde pobliz. Prd... prd... "Je mi luto mlady pan, tam je vsetko obsadene."

:grr: Tak som vyjebal z vrecka tu moju ping-pongovu raketu, co jej hovorim telefon, logol sa na TP cez ten fotrov ucet. Pozeram - v rezervaciach moje 4 listky na fotbal a 2 listky na nejaky skurveny festival. Kukam do osobnych udajov a prisahambohu - Katarina Psenakova, bla bla....

:aaaa: :grr: Nuz som jej hned volal, na cislo, co tam mala a asi 20 minut som sa jej pokusal vysvetlit, co sa vlastne stal aj ked som to sam nevedel pochopit.

Potom som ju doprosil na kolenach, ze jej dam k telefonu tu cicu na kase, nech jej potvrdi, ze ziadny fotbal nerezervovala a ze ja si tie listky vezmem a odovzdam jej nove (mnou zazracne nahackovane) pristupy do jej profilu.

Nakoniec teda suhlasila, ale fesanda za pokladnou na mna, ze ani bohovi, a ze mam ist do prdele.

Tak som jebol s dverami a formuloval si vysvetlenie pre vas. Vyliezol som von, sefino cely nervozny, kde som v pici. Som sa mu vyplakal a pan suveren tam nabehol a za 3 minuty bol vonku aj s mojimi lupenmi so slovami: "Mal si ma zavolat hned, ja s nou obcas trtkavam."

A to nepotreboval ani cislo rezervacie.

Toto sa fakt nemoze normalnemu cloveku stat. :aaaa:

hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sef borec :mrgreen:

jinak zacinam nabyvat dojmu, ze kazda slovenka se jmenuje katarina :lol:

ze stránky ultras slovanu

Lacny ty zmrd, vitaj v Slovane !!!

Jaky je to skok z Ruzomberku do Sparty?
„Kdybych prestoupil z Ruzomberku do Slovanu Bratislava, coz je
slovenska spicka, tak uz jen to je rozdil. Ale mezi Slovanem a ceskou
spickou, teda Spartou a Slavii, je dalsi rozdil. Takze skok to je
velky. Do Slovanu bych vsak nikdy nesel.“

Proc?
„Ja jsem proste odmalicka vyrustal s tim, ze dres belasych nikdy
neoblecu. Ne ze by se mi hnusil, ale Slovan jsem nikdy nemel rad.“

Co vam udelal?
„Nechci to vic rozebirat. Vim, ze Slovan by mi nesedel.“

hahaha, sympataci, hnedka na homepage to maj :mrgreen:

Alebo kolko by ste prišli pred zápasom , hned tam je Polus , tiez by som ti sushi mohol dať niečo na forum , som ešte nedal ...

90210 napsal:
Jak kdo pojedete a hodlate se v Blave nejak zdrzovat, nebo po zapase jedete?

ještě nevíme v kolik, páč možná ráno budu mít tady něco v praze, ale nejspíš nějak dopoledne pojedeme. po zápase zase dom, kluci pracujou...

carlo: můžeš, jak chceš... když mi to připomeneš, přivezu ti nějaký placky asroma.cz, co mi zbyly ještě od scr...

jinak brácha zkusí napsat Carlovi Zampovi jestli nejede na zápas (popravdě si myslim, že ne, že tyhle zápasy mediaset nemá s víc komentářema), kdyby jo a kdyby měl čas, mohli bychom se sejít a udělat si fotku nebo tak něco... uvidíme

Ty vole , som sa už bál ze čo pomna susisr chce :D Potom som to pochopil :D.....

sushi : Ok

EDIT :

Mozem prist na hl.stanicu 15:18 , 16:18,16:31 , 17:21,18:24,18:31,19:29(ale to sa mi zdá byť už moc neskoro , chcem nasávať ten dym :p ) .... keby mal niekto problémy nech mi napíše kedy mu to dojde ....

Code:
http://www.asroma.cz/2011/08/pizarro-se-vraci-do-sestavy-ukaze-se-i-viviani/

Nebude DDR...

Tony napsal:
S kamaratom mam tiez rezervaciu na EDIT SUSHI
....................ja tiez s kamosom v sektore EDIT SUSHI ....neviete niekto ci sa da niekde za fajn cenu v bratislave na noc ubytovat? :zed: do hotel PLAZ sa mi nechce :D .....vidiet tottiho nazivo na slovensku to sa nesmie odmietnut :sala: :sala:

Hovadá, nepíšte sem, kde budete sedieť! Chcte mať na chrbte vytetovaný hákenkrojc nožom?

Enemy is listening. :mrgreen:

Romulus napsal:
Tony napsal:
....................ja tiez s kamosom v sektore EDIT SUSHI ....neviete niekto ci sa da niekde za fajn cenu v bratislave na noc ubytovat? :zed: do hotel PLAZ sa mi nechce :D .....vidiet tottiho nazivo na slovensku to sa nesmie odmietnut :sala: :sala:

Preco vlastne ta cenzura? nepobral som to, asi som lama. :smoke:

Tony napsal:
Romulus napsal:
Tony napsal:

Preco vlastne ta cenzura? nepobral som to, asi som lama. :smoke:

carlo sem někam psal, že fanoušci slovanu to tu čtou a snad jim nejsme moc sympatický, nebo co... :mrgreen:

jaj, fuha, fuha, som, som trochu vyvedeny z miery. Nebyt sympaticky pre niekoho len preto, ze nevyznavam modru, ale oranzovu.