Má štěstí ten kluk :tlesk: :lol:
P pasta Příspěvků 2,684 13 Bře 2018 #22 Kurva Krása ten gól ne hra ale teď oni budou muset hrát čeká nás opět kardio fotbal plný srdečních impulsů :twisted:
Kurva Krása ten gól ne hra ale teď oni budou muset hrát čeká nás opět kardio fotbal plný srdečních impulsů :twisted:
csiky Příspěvků 187 13 Bře 2018 #24 Trochu mi to pripomenulo gol francesca v LM proti city Odoslané z Mi Note 3 pomocou Tapatalku
Largo Příspěvků 3,863 13 Bře 2018 #25 csiky napsal: Trochu mi to pripomenulo gol francesca v LM proti city Odoslané z Mi Note 3 pomocou Tapatalku Click to expand... Přesně na to jsem si vzpomněl Hlavně nezačít bránit jednogólový vedení
csiky napsal: Trochu mi to pripomenulo gol francesca v LM proti city Odoslané z Mi Note 3 pomocou Tapatalku Click to expand... Přesně na to jsem si vzpomněl Hlavně nezačít bránit jednogólový vedení
PsYchr Příspěvků 2,892 13 Bře 2018 #32 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO já asi ničemu nerozumim....du se ožrat
J Jirin Příspěvků 2,776 13 Bře 2018 #33 To by jeden neuvěřil ... Na to že nás v 10 ti lidech celých 15 minut nepustili k balónu a předčili o 3 třídy, tak Dobry
To by jeden neuvěřil ... Na to že nás v 10 ti lidech celých 15 minut nepustili k balónu a předčili o 3 třídy, tak Dobry
Sushi Příspěvků 24,475 13 Bře 2018 #34 no ty vole, tak jsme tam poměrně krutej dvojzápas pro úkáčka, my z minima maximum dajeeeeeeeeeeeeeeeeee
no ty vole, tak jsme tam poměrně krutej dvojzápas pro úkáčka, my z minima maximum dajeeeeeeeeeeeeeeeeee
P pasta Příspěvků 2,684 13 Bře 2018 #36 Šťastný za postup ale tak bránit když soupeř hraje v 10 to mě poser
scr Příspěvků 1,819 13 Bře 2018 #39 Nervy to byly, ale supr... konečně nakoukavame trochu dále v evropskejch..sem zvedavej kdo bude dalším souperem Sent from my iPhone using Tapatalk
Nervy to byly, ale supr... konečně nakoukavame trochu dále v evropskejch..sem zvedavej kdo bude dalším souperem Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladis Příspěvků 539 13 Bře 2018 #40 Je to taaaaaam DAJE DAJE DAJE btw toľko nervov ako dnes Gerson mi už dlhšiu dobu nikto nezožral :evil:
Je to taaaaaam DAJE DAJE DAJE btw toľko nervov ako dnes Gerson mi už dlhšiu dobu nikto nezožral :evil: