LM osmifinále odveta ROMA-Šachtar

Parada :sala:
Pre Rim toto vobec nie je zvyk takže ja som nadšeny. Ku koncu prišla ta tarcha toho bližiaceho sa postupu a bolo to o nervy ale srat nato je to postup po 10 rokoch to sa musi každopadne ocenit :tlesk:

difrancescovský beton proti deseti (ne)udivil
na druhou stranu oni neměli šanci
žádnou

dajeee
:daje: :daje: :daje:

P.S. Jediný štěstí, že Mourinho je pablb, a tak jediná šance je 1/4 finále Euse-Vincenzo 😀
jediná možnost, jak si netrhnout ostudu, pro oba týmy :mrgreen:

scr napsal:
Nervy to byly, ale supr... konečně nakoukavame trochu dále v evropskejch..sem zvedavej kdo bude dalším souperem

Sent from my iPhone using Tapatalk

přesně, koho tipujete?

To je fuk jediné co nechci je debakl po prvním zápase a druhy zápas ať je to hratelné :Ok: mám snad velké přání 😁 :pray:

schválně, jestli to všem dojde:

Grazie Bruno e arrivederci :mrgreen:

nevidel som a som rad, ze som nevidel, stacili mi aj zostrihy.
podla mna to 50-50 nebolo, podla mna to bolo tak 30-70 pre nich, ale opat sme boli efektivni a nejak sme to ukopali.

snad si stvrtfinale uzijeme viac, zahrame dakus aj fodbal a nedostaneme bura.

co tak prejst cez juvehnus do semifinale?

kto by po druhom polcase na Ukrajine a domacej prehre s AC Milanom povedal, ze dame Neapolu vonku stvorku, Torino porazime 3-0 a zapas roka (mozno aj desatrocia) zvladneme a postupime medzi 8 najlepsich v lige majstrov...
v spravnu chvilu sa k nam priklonilo stastie!

vyzdvihol by som jedneho hraca, ktoreho vyzdvihol po gole aj Alisson...

Hugo právě, aby si uvědomili že mají a můžou mít gólmana světové úrovně 10 let a těch 50 míčů jim vydělá svými výkony, protože nebýt jeho tak letošní sezóna není tak (úspěšná) jestli se to tak dá říct :Ok: otázka je jestli a zda bude chtít z Říma odejít :sala: jinak si myslím že tohle nám může jen pomoct tedy než začne ČF

já myslim, že zatim nikam nespěchá. loni nehrál a byl v klidu, letos hraje a určitě nechce jít znovu někam, kde třeba nebude v základu. podle mě má ambice vyšší než jsme my, ale ne nutně hned.

Neskutečnej úspěch po neskutečným výkonu. První vážně, druhý ironicky. Nicméně jsem si zařval a jsem rád, že pro nás LM ještě nekončí.

aj takto by to mohli vylosovat:

Guardiola (Man City) - Barcelona
Zidane (Real) - juvehnus
Klopp (Liverpool) - Bayern
Montella (Sevilla) - AS Roma

UEFA obvinila AS Řím ze zdržování
Evropská fotbalová unie UEFA obvinila AS Řím ze zdržování hry v úterním utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck. Nesportovního chování se dopustil podavač míčů, jehož následně strčil za reklamní panely hráč Šachtaru Facundo Ferreyra. Ferreyrova ostrá reakce na to, že se mladík dlouho neměl k podání míče ze zámezí, přerostla v hromadnou potyčku. Argentinský útočník dostal žlutou kartu, druhý den se za strčení podavače míčů na twitteru Šachtaru omluvil. Disciplinární komise UEFA se také bude zabývat tím, že fanoušci AS Řím během utkání zapalovali a házeli světlice. (ČTK)

Zajtra rano losujeme?

Bayern a Juve neprijatelni, Barcu jedine bez Messiho, zvysok mozme losnut.