LM osmifinále odveta ROMA-Šachtar

klida napsal:
UEFA obvinila AS Řím ze zdržování
Evropská fotbalová unie UEFA obvinila AS Řím ze zdržování hry v úterním utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck. Nesportovního chování se dopustil podavač míčů, jehož následně strčil za reklamní panely hráč Šachtaru Facundo Ferreyra. Ferreyrova ostrá reakce na to, že se mladík dlouho neměl k podání míče ze zámezí, přerostla v hromadnou potyčku. Argentinský útočník dostal žlutou kartu, druhý den se za strčení podavače míčů na twitteru Šachtaru omluvil. Disciplinární komise UEFA se také bude zabývat tím, že fanoušci AS Řím během utkání zapalovali a házeli světlice. (ČTK)
To je blbost ne? Dyt v momentě kdy tý fakundě jeblo, čekalo se až se to srovná na primak a nebyl důvod, aby ten kluk podával nic 50m daleko, by ještě dostal kartáč, co to tam kope

Tony napsal:
Zajtra rano losujeme?

Bayern a Juve neprijatelni, Barcu jedine bez Messiho, zvysok mozme losnut.

V žádnym případě bych nechtěl City. Docela bych chtěl Real a vrátit jim loňskej rok.

Myslím, že za určitý konstelace hvězd můžeme porazit ve dvojzapase sevillu. Slyšel jsem názory, že máme I na Liverpool, já je zas tak nesleduju, ale je fakt, že minimálně výsledkově jsouto stejný pacienti jako my. Plus by se mohlo stát, že porazime juvehnus, derby je derby, niky nevíš. I když sázet na to by byla hloupost. Takže asi tyhle. Ostatní jsou tvrdý oříšky. Ale s juvehnusem infarktuju, coz bych nerad. Tak snad tam padne vincenzo :D

Sushi napsal:
Myslím, že za určitý konstelace hvězd můžeme porazit ve dvojzapase sevillu. Slyšel jsem názory, že máme I na Liverpool, já je zas tak nesleduju, ale je fakt, že minimálně výsledkově jsouto stejný pacienti jako my. Plus by se mohlo stát, že porazime juvehnus, derby je derby, niky nevíš. I když sázet na to by byla hloupost. Takže asi tyhle. Ostatní jsou tvrdý oříšky. Ale s juvehnusem infarktuju, coz bych nerad. Tak snad tam padne vincenzo :D

Tak tak...jsem stejného názoru...Sevilla nejhratelnejsi,Juve je vyhrocené derby a navíc by měli oni strach,že je může fakt AS porazit no a Live maji bláznivý útok,ale zase šílená obrana kde by se dalo najít pro nás místo

Se Sevillou by to bylo 50/50, s ostatnimi to vetsinou osciluje nekde okolo "teoreticke sance" (Liverpool, Real) a "bez sance" (vsichni ostatni), ovsem bez stesti na los se tymy jako my v podobnych soutezich nikdy daleko nedostanou...

No, jakýkoli náznak boje o postup bude úspěch.
Bayern a City jsem chtěl ještě míň.
Sevillu, Klopperpool, Real a Juvemerdu víc.

No, nic, jdem na ně.
daje
:daje:

Jeden ze tri tymu, u kterejch IMHO nemame sanci, presne jak psal Richie

Odesláno z mého RNE-L21 pomocí Tapatalk

na pendrek, že jsme chytli tu 6-denní verzi středa-úterý, mezitím sobota ještě Viola, naštěstí doma

Nechtěl jsem Bayern a Barcelonu přál si Live no co už 😬snad to odehrajeme nějak slušně ale čeká nás kolotoč chtělo by to zranění Messiho 😁 hlavně ať to nedávají v TV

vyprodáno, zápas roku, ještě by to mohla dávat ČT a máme optimální podmínky pro 1:7 :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
vyprodáno, zápas roku, ještě by to mohla dávat ČT a máme optimální podmínky pro 1:7 :mrgreen:

vzhledem k tomu, že začínáme ve středu venku, tak je to úterý na to i pravděpodobné :mrgreen:

s tim že na nou campou uhrajeme kříž 3:3 třeba :lol: nebo ještě líp, vyhrajeme